Harcamalar tek çekim, ödemeler 3 taksit!

Kampanyaya kayıt olarak, Ocak ayı sonuna kadar bireysel kredi kartlarınızla yapacağınız taksit yasaklı sektörler hariç 100-1000 TL arası tek cekim alışverişlerinize 3 taksit firsatı! Kayıt için harcamadan önce TAKSIT yazıp 2273'e SMS gönderebilirsiniz.

Kampanya 15 Aralık 2017-30 Ocak 2018 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanyaya, bankamızda kayıtlı olan cep telefonunuzdan harcama yapmadan önce TAKSIT yazıp 2273’e SMS göndererek, Çağrı Merkezimizden ya da Cep Şubesinden kayıt olabilirsiniz.  2273’e gönderilecek her SMS, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir.

QNB Finansbank bireysel kredi kartlarıyla kampanya kapsamında 100-1000 TL arası tek çekim tüm harcamalar otomatik olarak vade farksız 3 taksite bölünecektir.

SMS ile bilgilendirilen müşterilerimiz kampanyaya dahil olabilir.

Yasal düzenleme gereği yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, telekom, doğrudan pazarlama, kozmetik, ofis malzemeleri ve yurtdışı alışverişleri ile hediye kart ve hediye çeki alımlarında taksit yapılamamaktadır.

Kampanyaya sadece bireysel kredi kartları dahil olup, ek kartlarla yapılan harcamalar da 3 takside bölünecektir.

Nakit Avans, Anında Kredi gibi kredi kullanımları ile ParaPuan ile yapılan harcamalar, iade işlemleri ve fatura ödemeleri kampanyaya dahil değildir.

QNB Finansbank üye iş yeri olsun ya da olmasın tüm işlemler kampanya kapsamındadır.

Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikâyetler ilgili üye işyerlerinin şikâyet hattına iletilebilir.

Ticari kartlar, banka kartları ve ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler taksit kampanyasına dahil değildir.

Bu kampanya sona ermiştir.