Giyim Sektöründe +4 Taksit!

CardFinans bireysel kredi kartı veya Artı Paket'e dahil CardFinans Fix ile Haziran ayı boyunca QNB Finansbank POS’larından yapılacak kozmetik hariç giyim, ayakkabı, aksesuar, çok katlı mağaza ve optik sektörlerinde kampanyaya dahil üye işyerlerinde 2-10 taksitli alışverişlerde +2 taksit fırsatı!

Üye iş yerinin uyguladığı taksit adedi üzerine, kart hamilinin isteği doğrultusunda +2 taksit uygulanacaktır.

Ticari kartlar, Banka kartları, Artı Paket'e dahil olmayan CardFinans Fix ve ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler artı taksit kampanyasına dahil değildir.

CardFinans Fix “Artı Paket” ücreti vergi dahil aylık 5 TL'dir ve her ay CardFinans Fix'den tahsil edilir. Artı Paket'e dahil olmak ve bilgi için 0 850 222 0 900 aranabilir. Üyelik sırasında gerekli koşullar ayrıca iletilecektir.

Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka ve taksit bilgileri ile kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilir.

QNB Finansbank kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

HSBC Advantage kredi kartlarına artı 3 taksit fırsatı sunulacak olup müşteri talebine bağlı olarak, üye iş yerinin uyguladığı taksit adedi üzerine eklenir. HSBC Ticari Kartlar ve Advantage NakitPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. HSBC Concept için katılım ücretsizdir.

Bu kampanya sona ermiştir.