FlyInn Beach’te CardFinans ile 80 Paracık kazan!

Hopi’ye eklenen CardFinans bireysel kredi kartı ile FlyInn Beach'te yapılacak mobil ödemelerde toplamda 80 Paracık hediye!

Kampanyalar 13 Haziran - 9 Eylül 2018 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanyalar, Hopi üyesi Fly-Inn Beach’te Hopi kimliği tanıtılarak yapılacak alışverişlerde geçerlidir.

Girişte Mobil Ödeme kampanyasında, Hopi’ye eklenen CardFinans bireysel kredi kartı ile tek seferde yapılacak 70 TL ve üzeri ilk mobil ödemede 30 Paracık kazanılacaktır. Kampanya kapsamında en fazla 30 Paracık kazanılabilir.

Mobil Ödemeyle Yiyecek ve İçecek kampanyasında, Hopi’ye eklenilen CardFinans bireysel kredi kartı ile tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri ilk mobil ödemede 50 Paracık kazanılacaktır. Kampanya kapsamında en fazla 50 Paracık kazanılabilir.

Kampanyalar dâhilinde kazanılabilecek 30 ve 50, toplam 80 Paracık, Hopi’ye eklenen CardFinans bireysel kredi kartı ile mobil ödeme yapılırsa kazanılabilir.

Kampanyalar müşteri bazında olup, Girişte Mobil Ödeme ile Mobil Ödemeyle Yiyecek ve İçecek kampanyalarından 1 kişi kampanya süresi boyunca en fazla 1’er kez faydalanabilir.

Sanal kart veya ParaPuan kullanılarak yapılan işlemler Paracık kampanyalarına dâhil değildir.

Kampanyalar Firma’nın devam eden diğer kampanyaları ile birleştirilemez.

Hopi ve Fly-Inn Beach, kampanyaların koşul, süre ve kapsamını değiştirme hakkına sahiptir.

Hopi ve Fly-Inn Beach’in tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için Hopi uygulamasından detaylı bilgi alınabilir. QNB Finansbank’ın bu  kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Bu kampanya sona ermiştir.