Faiz Durdurma Paketi

CardFinans’tan ekstre ödemelerinizi rahatlatacak fırsat! Bireysel kredi kartınızla kayıt olduktan sonraki 1 yıl boyunca sizin belirleyeceğiniz 3 adet TL ekstrenizde asgari tutarı ödendikten sonra kalan borcunuz için alışveriş faizi durdurma hakkınız olacaktır. Alışveriş Faizini durdurmak istediğiniz ekstrenin hesap kesim tarihinden önce, bankamızda kayıtlı cep telefonunuzdan “FD” yazarak 2273’e SMS atmanız gerekmektedir. Dilerseniz kanallarımızdan paket üyeliğinizi kolaylıkla iptal ettirebilirsiniz.

Paket katılım ücreti bulunmamaktadır.

Kayıt olan müşterilerimize belirleyecekleri 3 ekstre döneminde, kredi kartının en az asgari ödemesini yapmaları koşuluyla, ekstrelerinin alışveriş faizine konu bakiyesinin tamamı için alışveriş faizi (akdi faiz) işletilmeyecektir.
Nakit çekim ile TaksitKolay işlemleri ve USD ekstreler dahil değildir.

Alışveriş faizi durdurma imkanından yararlanılabilmesi için talepte bulunulan dönemde herhangi bir QNB Finansbank kredi kartında gecikme olmaması yani kredi kartının en az asgari ödemesinin yapılmış olması gerekmektedir.

Alışveriş faizi durdurulmak istendiğinde her ekstre için ekstre kesim tarihinden önce bankamızda kayıtlı cep telefonu numarasından “FD” yazıp 2273’e SMS göndererek talepte bulunulması gerekmektedir. Gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir.

Alışveriş faizi durdurma fırsatından yararlanılacak toplam 3 ekstre döneminin peş peşe veya ayrı olması zorunlu değildir.

Tek bir kart ile kayıt olunabilir ve üyelik başka bir karta transfer edilemez.

Pakete dahil olduktan sonra 14 gün içerisinde cayma hakkınız bulunmaktadır. Cayma hakkına ilişkin ayrıntılı bilgiler için www.cardfinans.com.tr adresimizi ziyaret edebilir ya da Telefon Bankacılığı’nı arayabilirsiniz.

Paketinizi iptal etmek isterseniz, dilediğiniz zaman kanallarımızdan talebinizi iletebilirsiniz.

Finansbank A.Ş., paket koşullarında değişiklik yapma ya da durdurma hakkını saklı tutar.

 

Bu kampanya sona ermiştir.