E-ticaret Kampanyası

QNB Finansbank müşterilerine özel 30 Kasım 2017’ye kadar IdeaSoft Pro ve Entegre Akıllı E-ticaret Paketi alımlarında %50 indirim fırsatı!

QNB Finansbank müşterilerine özel, 31 Aralık 2017’ye kadar başvuruda bulunup yeni Sanal POS alanlara, Ideasoft’tan alınacak IdeaSoft Pro ve Entegre Akıllı E-ticaret Paketleri’nde %50’ye varan indirim fırsatı!

Üstelik yukarıdaki kampanyaya dahil olan QNB Finansbank müşterilerine;

Sanal POS kurulum ücreti ve 3D secure ücreti yok , pakette kaldıkları sürece 1 yıl boyunca POS aidat ve verimsizlik ücreti de yok!

MNG Kargo’dan yapacakları gönderilerde %50’ye varan indirim fırsatı!

e-finans’tan 1 yıl boyunca ücretsiz aylık 100 e-fatura ve 1.200 adet e-Arşiv Fatura kontörü


Ideasoft paketleri ile ilgili detaylı bilgi ve kampanya kapsamında indirimli paket satın almak için aşağıdaki linki tıklayarak Ideasoft’un ilgili sayfasına ulaşabilirsiniz:
https://www.eticaret.com/finansbank-ideasoft-anlasmasi/?utm_source=Finansbank&utm_medium=cpa&utm_campaign=finansbank-3

Sanal POS alınabilmesi için “Üye İş Yeri Sözleşmesi”nin, çalışma koşullarını da içeren “Ek Protokol”ün  ve diğer POS başvuru evraklarının imzalanması gerekmektedir.

MNG Kargo %50’ye varan kargo gönderi indirim fırsatı için MNG Kargo’nun finansbanksanalpos@mngkargo.com.tr adresine mail atarak QNB Finansbank kampanyasına dahil olunduğunun ve indirimli gönderi fırsatından yararlanmak istendiğinin iletilmesi gerekmektedir.

e-finans kampanyası kapsamında 1 yıl boyunca aylık 100 e-Fatura kontörü verilecektir. Her ay kontör bakiyesi 100 kontör olarak yenilenecektir. Aylık 100 kontörün ilgili dönem içerisinde tüketilmesi durumunda fatura başına 0,49 TL + KDV limit aşım ücreti uygulanacaktır. Paket kapsamında ayrıca 1 yıl geçerli 1.200 adet e-Arşiv Fatura kontörü ücretsiz olarak verilecektir. Her yıl kontör bakiyesi 1.200 kontör olarak yenilenecektir. Yıllık 1.200 adet e-Arşiv Fatura kontörünün ilgili dönem içerisinde tüketilmesi durumunda eFinans tarafından sunulan e-Arşiv Fatura paketlerinden alım yapılabilir.

e-finans kampanyasından yararlanabilmek için https://portal.efinans.com.tr/yonetim/hemenKullan/basvuru.jsp#on-basvuru linkine tıklayarak e-finans web sitesine ulaşmanız, bu sayfada yer alan formu doldurarak sanal POS başvurunuz sırasında Bankamız tarafından size iletilen referans kodunu ilgili alana yazmanız yeterlidir.

Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız

Bu kampanya sona ermiştir.