Divarese

CardFinans bireysel kredi kartlarına özel online hariç Divarese mağazalarında Hopi’li mobil ödemede Kasım 2017 sonuna kadar tek seferde yapacağınız 500 TL ve üzeri ilk alışverişinize Aralık sonuna kadar Divarese mağazalarında geçerli 50 TL değerinde ParaPuan fırsatı! Üstelik 7’ye varan taksit!

Kampanya kapsamında, 17-30 Kasım 2017 tarihleri arasında Divarese mağazalarında Hopi üzerinden Masterpass cüzdan uygulamasına tanımlayacağınız CardFinans bireysel kredi kartınız ve Artı Paket’e dahil FixCard’ınızla Hopi uygulaması içerisinden mobil ödeme ile yapacağınız ilk 500 TL ve üzeri alışverişinizden 50 TL ParaPuan kazanılacaktır.

Kampanya tek seferde yapılan tek çekim işlemlerde veya hediye kartı/çeki alımı ve  kozmetik hariç taksitli işlemlerde geçerlidir.

Kazanılan ParaPuan’lar harcama yapılan asıl kart ya da ek karta yüklenecek olup, alışverişten bir sonraki gün kullanılmaya başlanacak ve 31 Aralık 2017’ye kadar kullanılabilecektir. Kullanılmayan ParaPuan’lar 1 Ocak 2018’de geri alınacaktır.

Kazanılan ParaPuan’lar sadece Divarese mağazalarında kullanılabilecek olup web sitesinden veya Hopi içerisinden yapılacak mobil ödeme işlemlerinde kullanılamayacaktır.

ParaPuan kampanyasından bir kişi bir kez yararlanabilecek olup, en fazla 50 TL değerinde ParaPuan kazanabilecektir.

QNB Finansbank ticari kartları, banka kartları, sanal kartları, enpara kredi kartı, ParaPuan kullanılarak yapılan işlemler ve Artı Paket’e dahil olmayan Fix Card’lar ParaPuan kampanyasına dahil değildir.

ParaPuan kampanyası diğer kampanyalarla birleştirilemez.

Hopi uygulama indirimi-kullanımlarında iletişim ücreti dahil tüm bedeller ilgili anlaşmalarına göre kullanıcılara aittir.

Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde kazanılan ParaPuan’lar da geri alınır, ParaPuan’lar harcanmış ise ilgili tutar karta TL borcu olarak yansıtılır.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

Divarese'nin tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Divarese mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Divarese'den satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Divarese'nin 444 3 662 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.