Digiturk paketlerinde ilk 6 ay %50 indirim fırsatı!

CardFinans bireysel kredi kartlarınızdan herhangi birisi ile 03/04/2018’e kadar 12 ay taahhütle üye olacağınız tüm yeni Digiturk paketlerinde ilk 6 ay boyunca %50 indirimin keyfini sürün! Kampanyadan yararlanmak için 0212 473 73 73 numaralı Digiturk Müşteri Hizmetleri Hattı’nı arayabilirsiniz.

Digiturk kampanyamızdan Türkiye’nin her yerinde faydalanabilirsiniz.

Kampanya koşulları tüm paketlerde Digitürk'e 12 aylık taahhütle yeni üye olacak müşterilerimize geçerlidir. Taahhüt bozulursa Digiturk tarafından cezai bedel tahsil edilecektir. Detaylı bilgi Digiturk’den alınabilir.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

Digiturk’ün tüm müşterilerine sunduğu kampanyalar için detaylı bilgi Digiturk’den alınabilir. QNB Finansbank’ın bu  kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında  Digiturk’ den satın alınan paket üyelikleri ilgili yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Digiturk’ün (0212) 473 73 73 numaralı Digiturk Müşteri Hizmetleri hattına iletilebilir

Bu kampanya sona ermiştir.