Cep Şubemizden CardFinans Kredi Kartına başvurun, ParaPuan fırsatını kaçırmayın!

Temmuz ayında Cep Şubemizden CardFinans kredi kartı başvurusu yapın, onaylanması durumunda onay tarihinden itibaren 45 gün içerisinde bu kartınızla tek seferde yapacağınız 50 TL ve üzeri ilk alışverişinizde 50 TL değerinde ParaPuan kazanın!

Kampanya 01/07/2019 – 31/07/2019 tarihleri arasında geçerlidir.

Bu kampanya sadece QNB Finansbank Bireysel Cep Şubesi’nden yapılacak başvurularda geçerlidir.

Kampanya kapsamında CardFinans asıl bireysel kredi kartı başvurusu yapıp, başvurusu onay olan müşteriler, kartın onay tarihinden itibaren 45 gün içerisinde tek seferde yapacakları 50 TL ve üzeri ilk alışverişte 50 TL değerinde Parapuan kazanacaktır.

Kazanılan ParaPuanlar harcama yapılan bireysel kredi kartına harcama anında yüklenecektir. Kazanılan ParaPuan’ların kullanım süresi 30 gündür. Bu süre içerisinde kullanılmayan ParaPuanlar yüklemenin gerçekleştiği tarihten itibaren 30. günün sonunda geri alınacaktır.

Kampanya müşteri bazında olup kampanyadan yalnızca 1 kez yararlanılabilir.

Kampanya başlangıç tarihi itibarıyla açık statülü CardFinans bireysel asıl kredi kartı bulunan veya kampanya döneminde mevcut kartını kapatıp yeniden başvuru yapan müşteriler kampanyadan faydalanamaz.

Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartları, CardFinans Fix, Ticari Kartlar, CardFinans Nakit, Enpara.com kredi ve banka kartları ve Öğrencilere Sunulan CardFinans kredi kartı ile ek kart ve sanal kart başvuruları kampanyaya dahil değildir.

Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, iade edilen ürünün tutarıyla orantılı olarak kazanılan ParaPuan'lar geri alınır. ParaPuan'lar harcanmış ise, ilgili tutar harcama yapılan kredi kartına ParaPuan borcu olarak yansıtılır. Nakit çekim işlemleri, fatura ödemeleri, ParaPuanla yapılan harcamalar, toptan satış ve ticari kullanımlar kampanyaya dahil değildir.

Kampanya içeriğinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilir.

Bu kampanya sona ermiştir.