CardFinan

CardFinans'iniza ozel 9 taksitle Kelebekli urunlerden yapacaginiz ilk alisverisinizde %40 indirim veya Paracik firsati 31 Ekim'de Boyner ve YKM Magazalari'nda sizi bekliyor! Ustelik, 400 TL uzeri ilk alisverisinize Petrol Ofisi'nden 40 TL degerinde yakit hediyesi ile birlikte.

İndirim kampanyası kapsamında, 31 Ekim 2017 tarihinde Boyner, Boyner Sports, YKM, YKM Sports Mağazalar’ından veya Boyner.com.tr’den QNB Finansbank kartlarıyla QNB Finansbank POS’larından yapacağınız Kelebek işaretli Sonbahar & Kış ürünlerinde Boyner Anahtar/YKM Kart’la aktif fiyat üzerinden %40 Kelebek indirimi veya Hopi ile %40 Paracık kazanılabilir.

Kelebek indirimi ve Paracık kazanımı BSSD, Outlet mağazalarda, YKM Hediye Kart, Boyner Gift Card, toplu alımlarda geçerli değildir.Kampanya firmaların devam eden diğer kampanyalarıyla birleştirilemez.

Hopi&Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. ve Finansbank A.Ş. kampanya koşul, süre ve kapsamını değiştirme hakkına sahiptir.

Kampanyadan bir kişi en fazla bir kez faydalanabilir.

Hopi’nin ödül puanı Paracık’lar alışverişlerde 1 Paracık 1 TL değerinde kazanılır/kullanılır.  Hopi işyerleri, ürünleri ve/veya kampanyaları itibariyle kazanım/kullanım için farklı değerler uygulanabilir, bazılarında geçerli olmayabilir.

Hopi Paracık kurallarını değiştirebilir, uygulamayı sonlandırabilir.

Paracık’lar takriben 24 saat içinde kullanılabilir hale gelir, en geç 1 yıl içinde kullanılmalıdır.

Hopi'li alışverişte satın alınan ürün/hizmet iade edilir ya da değiştirilirse, kazanılan Paracık tutarı müşteriden geri alınır; bu işlem Hopi'linin yeterli Paracık bakiyesi varsa Paracık'larından, aksi durumda iade edilen ürün/hizmetin satış bedelinden mahsup edilerek yapılır

Kampanyaya, kozmetik ve aksesuar dahildir.

İptal edilen işlemlerde verilen indirim de iptal edilecektir.

31 Aralık 2017 tarihine kadar kozmetik ürünleri, hediye kartı/çeki hariç alışverişlerde 9 taksit fırsatı sunulacaktır. Kampanya kapsamında, müşterinin talebi üzerine üye işyeri, 2 ve 9 arası taksitleri uygulayabilecektir.

ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler taksit ve indirim kampanyasına dahil değildir. 

Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme, bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. kampanya süresini değiştirme, kapsamını sınırlama ve/veya genişletme hakkını saklı tutar.

Boyner’in tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Boyner ve YKM mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Boyner’den satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Boyner’in  444 29 67 numaralı müşteri  hizmetleri hattına iletilebilir. 

Benzin kampanyası kapsamında, 20 - 31 Ekim 2017 tarihleri arasında Boyner / Boyner Sports / YKM / YKM Sports mağazalarından, Boyner Anahtar/YKM Kart'la tek seferde yapılacak, 400 TL ve üzeri Sonbahar/Kış sezonu alışverişi karşılığında, Positive Card altyapısı ile uyumlu, anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında geçerli 40 TL (4.000 positive puan) değerinde akaryakıt/otogaz hediyesi kazanılır.Kozmetik ve aksesuar kategorisi alışverişlerinde, Gift Card alımında/kullanımında ve toplu alımlarda yakıt hediyesi kazanılamaz.Boyner/YKM Outlet mağazaları ve boyner.com.tr kampanyaya dahil değildir.Kampanyaya katılım için Boyner/YKM mağazalarında kasa çek çıktısı üzerinde paylaşılan kişiye özel şifrenin, 1 Kasım 2017 saat 24:00'a kadar, www.petrolofisikazandiriyor.com adresinde ilgili alana, Ad,Soyad, GSM No ve Plaka No'su ile birlikte girilmesi gerekmektedir.Şifre doğrulaması sonrası müşterinin Positive Card'ına, kazanılan akaryakıt/otogaz hediyesi tutarında TL (positive puan) yükleme yapılır.Müşterinin fiziki Positive Card'ı olmaması halinde, kazanılan akaryakıt/otogaz hediyesi tutarında TL yükleme GSM No'su üzerine yapılır ve sanal kart şifresi müşterinin GSM No'suna sms olarak gönderilir. Fiziki kartı olmayan Positive Card üyeleri, istasyon marketlerinde yer alan POS cihazları üzerinden, GSM No ve kendilerine iletilen sanal kart şifresi ile akaryakıt/otogaz hediyelerini kullanabilirler.Kazanılan akaryakıt/otogaz hediyelerinin son kullanım tarihi 5 Kasım 2017'dir.Hediye yakıt kartı madeni yağ ve market alımlarında geçerli değildir. Petrol Ofisi hediye yakıt* (akaryakıt/otogaz) kartları sadece Positive Card altyapısı ile uyumlu, anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından yapılacak yakıt*(akaryakıt/otogaz) alımlarında geçerli olacaktır ve nakde çevrilemez.Kampanya kapsamında Positive Card başvuru formu genel şartları geçerlidir.Positive Card'ınızı aktif hale getirip şifre alabilmek için AKTIF yazıp, bir boşluk bıraktıktan sonra Positive Card üzerinde yer alan 16 haneli kart numarasını, AD ve SOYADINIZI aralarında boşluk bırakarak 7627'ye kısa mesaj olarak göndermeniz gerekmektedir. ÖRNEK AKTİFLEŞTİRME MESAJI: AKTIF 7000190070001900 MEHMET YILMAZ.Kampanya diğer kampanyalarla birleştirilemez.Yakıt hediyesi karşılığı para iadesi yapılamaz.Kampanya süresi ve kurgusunda meydana gelen değişiklik hakkı Petrol Ofisi A.Ş ve Boyner Büyük Mağazacılık'a aittir. Yakıt hediyesinin Boyner veya YKM Mağazaları'nda kazanılması ve kampanyaya katılan Petrol Ofisi istasyonlarındaki kullanımı ile ilgili ayrıntılara Boyner veya YKM Mağazaları'ndan ve www.petrolofisi.com.tr 'den erişebilirsiniz.

Bu kampanya sona ermiştir.