CardFinans

CardFinans'ınızla Wepublic Akmerkez ve www.wepublic.com.tr 'de 23 Mart'a kadar ilkbahar/yaz sezonundan* tek seferde yapacaginiz 500 TL ve üzeri ilk alisverisinizde %20 indirim fırsatından SMS ile size özel iletilen indirim kodu ile faydalanabilirsiniz. Üstelik, 30 Haziran 2017 tarihine kadar kozmetik ürünleri, hediye kartı/çeki hariç alışverişlerde 7 taksit fırsatıyla!

*İndirim kampanyası gıda, taşıt, elektronik, kozmetik, aksesuar, hediyelik eşya, ev ve spor ürünlerinde geçerli değildir.

Taksit kampanyası kapsamında, müşterinin talebi üzerine üye işyeri 2 ve 7 arası taksitleri uygulayabilecektir.

Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, fatura tutarı üzerinden iade işlemi yapılır.

Taksit kampanyasından faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme, bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

Wepublic’in tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Wepublic mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Wepublic’ten satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Wepublic’in 444 95 22 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.