CardFinans’tan Mutlu Akü

19 Mart-19 Mayıs 2018 arasında CardFinans kredi kartlarınız veya Artı Paket’e dahil CardFinans Fix ile anlaşmalı Mutlu Akü üye işyerlerinde QNB Finansbank POS’larından yapacağınız alışverişlerinize 10 taksit fırsatı!

Banka kartları, Artı Paket’e dahil olmayan CardFinans Fix ve ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler artı taksit kampanyasına dahil değildir.

2 ve 3 taksitli alışverişlere kart hamilinin isteği üzerine +7 taksit imkanı sunulacaktır.

Artı 7 taksit, üye işyerlerinin uyguladığı taksit adedi üzerine müşteri talebine bağlı olarak eklenecektir.

CardFinans Fix “Artı Paket”  ücreti vergi dahil aylık 5 TL'dir ve CardFinans Fix’den tahsil edilecektir. CardFinans Fix Artı Paket’e dahil olmak ve bilgi almak için: 0 850 222 0 900’ü arayabilirsiniz

Artı taksit kampanyasından faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme; bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Mutlu Akü’nün tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Mutlu Akü’den alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Üye marka ve taksit bilgileri ile kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

Kampanya kapsamında Mutlu Akü üye işyerlerinden satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler ilgili Mutlu Akü’nün 0850 811 0001 şikayet hattına iletebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.