CardFinans

CardFinans bireysel kredi kartları veya Artı Paket’e dahil CardFinans Fix’ler ile Mango mağazalarında Ocak ayı sonuna kadar yapacağınız alışverişlerinizde 8 taksit fırsatı!

Taksit fırsatı, 3 taksitli alışverişlere kart hamilinin isteği üzerine artı 5 taksit olarak uygulanacaktır.

CardFinans Fix  “Artı Paket” ücreti vergi dahil aylık 5 TL'dir ve her ay CardFinans Fix’inizden tahsil edilir. Artı Paket’e dahil olmak ve bilgi için 0 850 222 0 900’ü arayabilirsiniz. Üyelik sırasında gerekli koşullar ayrıca iletilecektir.

Ticari kartlar, banka kartları, Artı Paket’e dahil olmayan CardFinans Fix’ler, hediye kartı/çeki ile yapılacak alışverişler ve ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler artı taksit kampanyasına dahil değildir.

Taksit kampanyasından faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

Mango’unun tüm müşterilerine sunduğu kampanyalar için detaylı bilgi Mango mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Mango mağazalarından satın alınan ürünlerle ilgili yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Mango’nun 0850 211 64 70 numaralı müşteri danışma hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.