CardFinans’tan ekstre ödemelerinizi rahatlatacak fırsat!

Bireysel kredi kartınız ile pakete katıldıktan sonraki 1 yıl boyunca seçeceğiniz 3 ekstre döneminde, en az asgari ödeme yapmanız koşuluyla, dâhil olduğunuz kartınızın  alışveriş faizini ödemezsiniz!

Paket ücreti 1 yıl boyunca vergiler dâhil aylık 10 TL’dir ve ilk ekstreden itibaren her ay ekstreye yansıtılır.

Dâhil olan müşterilerimize, belirleyecekleri 3 ekstre döneminde, kredi kartının en az asgari ödemesini yapmaları koşuluyla, ekstrelerinin alışveriş faizine konu bakiyesinin tamamı için alışveriş faizi (akdi faiz) işletilmez.

Alışveriş faizi durdurulmak istendiğinde her ekstre için ekstre kesim tarihinden önce bankamızda kayıtlı cep telefonu numarasından “DURDUR” yazıp 2273’e SMS göndererek talepte bulunulması gerekmektedir. Katılım için gönderilen kısa mesaj, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir.

Alışveriş faizi durdurma imkânından yararlanılabilmesi için talepte bulunulan dönemde herhangi bir QNB Finansbank kredi kartında gecikme olmaması, yani kredi kartının en az asgari ödemesinin yapılmış olması gerekmektedir.

Sıfır faizden yararlanılacak toplam 3 ekstre döneminin peş peşe veya ayrı olması zorunlu değildir.

Pakete tek bir kart ile katılınabilir ve paket üyeliği başka bir karta transfer edilemez.

Nakit çekim işlemleri ve USD ekstreler dahil değildir.

Paketinizi iptal etmek isterseniz, dilediğiniz zaman kanallarımızdan talebinizi iletebilirsiniz.

Paketten çıkışınız yapıldığında, paket dâhilinde sunulan faiz indiriminden yararlanmadıysanız aylık olarak yansıyan paket ücreti kartınıza iade edilir.

Bankamız, değişen koşullar çerçevesinde pakette değişiklik yapma ya da paketi durdurma hakkını saklı tutar.

Bu kampanya sona ermiştir.