CardFinans

CardFinans’ınızla 21 Şubat 2017’ye kadar Divarese mağazalarında ve divarse.com.tr'de Divarese markalı çanta alışverişlerinizde %70’e varan indirime ek %20 indirimden SMS ile gönderilen size özel şifre ile faydalanabilirsiniz! Üstelik 30 Haziran 2017 tarihine kadar hediye kartı/çeki hariç alışverişlerinizde 7 taksit fırsatıyla!

İndirim kampanyası, taksit kampanyası dışında başka kampanyalarla birleştirilemez.

Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, fatura tutarı kadar iade makbuz fişi verilir veya aynı tutardaki ürünle değiştirilir.
30 Haziran 2017 tarihine kadar kampanya kapsamında yapılacak hediye kartı/çeki hariç alışverişlerde 7 taksit fırsatı sunulacaktır.

Taksit kampanyası kapsamında, müşterinin talebi üzerine üye işyeri 2 ve 7 arası taksitleri uygulayabilecektir.

Taksit kampanyasından faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme, bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

Divarese’nin tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Divarese mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Divarese’den satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Divarese’nin 444 3 662 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.