CardFinans

CardFinans'ınızla Boyner&YKM mağazaları, Boyner Mobil Uygulaması ve www.boyner.com.tr  'de 15-24 Eylül 2017 tarihleri arasında QNB Finansbank POS'larından SMS ile tarafınıza iletilen size özel şifrenizle Fabrika marka yeni sezon kadın, erkek giyim, ayakkabı ve çanta ürünlerinden yapacağınız alışverişinize anında %30 indirim fırsatı! Üstelik, Aralık sonuna kadar CardFinans'ınızla QNB Finansbank POS’larından yapacağınız kozmetik hariç alışverişlerinizde 9 taksit imkanıyla!   

Müşteriler %30 indirim kampanyasından kendilerine SMS ile gönderilen şifre ile bir kere faydalanabilecektir.

İndirim kampanyasına, Fabrika markasının indirimdeki ürünleri ile outlet mağazalar dahil değildir.

İndirim kampanyasına sanal kartlar dahil değildir.

Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, fatura tutarı kadar iade makbuz fişi verilir veya aynı tutardaki ürünle değiştirilir.

%30 indirim sadece Fabrika markalı yeni sezon ürünlerinde kullanılabilecektir.  

Kampanya kapsamında, 31 Aralık 2017’ye kadar müşterinin talebi üzerine üye işyeri kozmetik ve hediye kartı/çeki hariç 2 ve 9 arası taksitleri uygulayabilecektir.

ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler taksit kampanyasına dahil değildir.

Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme, bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. ve Finansbank A.Ş. kampanyayı değiştirme hakkını saklı tutar.

Boyner’in tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Boyner, YKM’nin tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi YKM mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Boyner/YKM’den satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Boyner’in 444 29 67 ve YKM’nin 444 09 56 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.