CardFinans

Boyner ve YKM mağazalarında, 28 Eylül’e kadar Hopi üzerinden Masterpass cüzdan uygulamasına tanımlayacağınız CardFinans’ınıza özel, Hopi mobil odeme ile yapacağınız 350 TL ve uzeri ilk alışverişinizde 30 TL değerinde Paracık kazanın,  kazandığınız 30 Paracık'ı 250 TL ve üzeri alışverişinizde 90 TL degerinde harcayin! Ustelik, Aralık sonuna kadar CardFinans’a ozel QNB Finansbank POS’larından yapacağınız kozmetik/hediye kartı/çeki hariç alışverişlerinizde 9’a varan taksit ile!

Kampanya 21-28 Eylül 2017 tarihleri arasında Boyner, Boyner Sports, YKM, YKM Sports mağazalarında Hopi kimliği tanıtılarak yapılacak alışverişlerde geçerlidir. 

Kampanya kapsamında yapılacak 350 TL ve üzeri tüm alışverişte, ödeme Hopi üzerinden Masterpass cüzdan uygulamasına tanımlanan QNB Finansbank kartları ile mobil ödeme olarak yapılırsa 30 Paracık hediye kazanılır. 

Kazanılan 30 Paracık 250 TL ve üzeri alışverişte 3 kat değerli olarak 90 TL değerinde kullanılabilir. 

Paracıkların 3 kat değerli olarak kullanılabilmesinde mobil ödeme şartı bulunmamaktadır. 

Kampanya; toplu alımlarda, Boyner /YKM Gift Card alımında, Boyner/YKM Outlet ve boyner.com.tr’de geçerli değildir.

Kampanya firmaların devam eden diğer kampanyalarıyla birleştirilemez.

Hopi&Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. ve Finansbank A.Ş. kampanya koşul, süre ve kapsamını değiştirme hakkına sahiptir. 

Hopi’nin ödül puanı Paracık’lar alışverişlerde 1 Paracık 1 TL değerinde kazanılır/kullanılır.  Hopi işyerleri, ürünleri ve/veya kampanyaları itibariyle kazanım/kullanım için farklı değerler uygulanabilir, bazılarında geçerli olmayabilir. 

Hopi Paracık kurallarını değiştirebilir, uygulamayı sonlandırabilir. 

Paracık’lar takriben 24 saat içinde kullanılabilir hale gelir, en geç 1 yıl içinde kullanılmalıdır. 

Hopi'li alışverişte satın alınan ürün/hizmet iade edilir ya da değiştirilirse, kazanılan Paracık tutarı müşteriden geri alınır; bu işlem Hopi'linin yeterli Paracık bakiyesi varsa Paracık'larından, aksi durumda iade edilen ürün/hizmetin satış bedelinden mahsup edilerek yapılır.

Kampanya kapsamında, 31 Aralık 2017’ye kadar müşterinin talebi üzerine üye işyeri kozmetik ve hediye kartı/çeki hariç 2 ve 9 arası taksitleri uygulayabilecektir.

ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler taksit kampanyasına dahil değildir.

Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. ve Finansbank A.Ş. kampanyayı değiştirme hakkını saklı tutar.

Boyner’in tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Boyner, YKM’nin tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi YKM mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Boyner/YKM’den satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Boyner’in 444 29 67 ve YKM’nin 444 09 56 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.