CardFinans

CardFinans ile Boyner’de indirimin son kelebeği! Kelebek etiketli urunlerden 24-25 Subat tarihlerinde yapacaginiz alisverislerinizde Net %70 indirim veya Paracik, Boyner, YKM magazaları ve boyner.com.tr’de sizi bekliyor! Ustelik CardFinans'inizla kozmetik haric 9’a varan taksit firsatiyla! 

Kampanya kapsamında, 24-25 Şubat 2018 tarihleri arasında Boyner ve YKM mağazalarından QNB Finansbank kartlarıyla QNB Finansbank POS’larından Kelebek işaretli Sonbahar&Kış ürünlerinden yapılacak alışverişlerde ilk fiyat üzerinden net %70 Kelebek indirimi veya Hopi ile %70 Paracık kazanılacaktır.

Paracık kazanımı boyner.com.tr’de geçerli değildir.

Kampanyada etiket üzerinde yazan indirim oranı tercih edildiği takdirde Paracık kazanımı olmamaktadır. Kampanyalar bir arada kullanılamaz.

Kelebek indirimi ve Paracık kazanımı BSSD, Outlet mağazalarında, YKM Hediye Kart, Boyner Gift Card, toplu alımlarda geçerli değildir.

Kampanyaya dahil olmak için Boyner Anahtar Kart veya YKM kart kullanılması gerekmektedir.

1 Paracık 1 TL değerinde kazanılır/kullanılır. Hopi işyerleri, ürünleri ve/veya kampanyaları itibariyle kazanım/kullanım için farklı değerler uygulanabilir, bazılarında geçerli olmayabilir. Paracık’lar takriben 24 saat içinde kullanılabilir hale gelir, en geç 1 yıl içinde kullanılmalıdır.

İptal edilen işlemlerde verilen indirim de iptal edilecektir. Hopi'li alışverişte satın alınan ürün/hizmet iade edilir ya da değiştirilirse, kazanılan Paracık tutarı müşteriden geri alınır; bu işlem Hopi'linin yeterli Paracık bakiyesi varsa Paracık'larından, aksi durumda iade edilen ürün/hizmetin satış bedelinden mahsup edilerek yapılır.

Kampanya, diğer kampanyalar ve diğer Hopi kampanyaları ile birleştirilemez.

Taksit kampanyası kapsamında, 1 Ocak - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında QNB Finansbank kartlarıyla QNB Finansbank POS’larından yapılacak alışverişlerde müşterinin talebi üzerine üye işyeri, kozmetik ve hediye kartı/çeki hariç 2 ve 9 arası taksitleri uygulayabilecektir.

ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler taksit kampanyasına dahil değildir.

Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme, bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

QNB Finansbank, Hopi ve Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. kampanyaların koşul, süre ve kapsamını değiştirme hakkına sahiptir.

Boyner’in tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Boyner, YKM’nin tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi YKM mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Boyner/YKM’den satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Boyner’in 444 29 67 ve YKM’nin  444 09 56 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.