CardFinans

CardFinans kredi kartinizla 8-14 Şubat 2017 tarihleri arasında Boyner ve YKM mağazalarında QNB Finansbank POS’larından online ve outlet mağazalar hariç tek seferde yapacağınız her 250 TL ve üzeri alışverişinize, 15 Şubat'a kadar tek seferde yapacağınız 100TL ve üzeri kozmetik, aksesuar, hediye kartı/ceki harici harcamanızda geçerli 50 TL hediye çeki fırsatı! Üstelik, 30 Haziran 2017’ye kadar QNB Finansbank POS’larından yapacağınız kozmetik ürünleri, hediye kartı/ceki haric alışverişlerinizde 9 taksit!

Çek kampanyası kapsamında, 8-14 Şubat 2017 tarihleri arasında hediye kartı/çeki dışında QNB Finansbank POS’larından tek seferde yapılacak ilk 250 TL ve üzeri alışverişinizin 250 TL ve katlarına kasada anında hediye çeki verilecek ve sadece Boyner/YKM mağazalarında geçerli olacaktır.

Hediye çeki kampanyasına dahil olmak için Boyner Anahtar veya YKM kart kullanılması gerekmektedir. Kazanılan Hediye çekleri; yasaklı ürünlerde, toplu alımlarda, aksesuar, kozmetik, hediye kartı/ceki harcamalarında, Sanal kart ve ParaPuan ile yapılacak alışverişlerde geçerli değildir.

Hediye çeki kampanyasından bir kişi bir kez, ilk alışverişinde faydalanabilecektir.

Kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.

Hediye çeki kampanyası outlet mağazalarda ve  www.boyner.com.tr'de geçerli değildir.

50 TL değerindeki çekler, 15 Şubat 2017’ye kadar 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olup bölünemez veya birleştirilemez.

Müşteri hediye çeki kazandığı alışveriş dahilindeki ürünlerin tamamını iade eder ve satış bedeli nakit veya kredi kartına iade sureti ile müşteriye geri verilir ise, hediye çekleri geçerliliğini yitirecek olup, söz konusu alışveriş sebebi ile kazanılan hediye çekinin de Boyner’e iade edilmesi zorunludur. Hediye çekleri ile yapılan alışverişler dahilindeki ürünlerin iadesi halinde, çek bedeli iade edilen ürün bedelinden düşülerek işlem yapılacaktır. Hediye Çeki karşılığı para iadesi yapılamaz.

Kampanya kapsamında, müşterinin talebi üzerine üye işyeri 2 ve 9 arası taksitleri uygulayabilecektir.

ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler taksit kampanyasına dahil değildir.

Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme, bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

Boyner’in tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Boyner, YKM’nin tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi YKM mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Boyner/YKM’den satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Boyner ve YKM’nin 444 29 67 numaralı müşteri hizmetleri hattına, iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.