CardFinans

CardFinans bireysel kredi kartinizla 28-31 Ocak 2017 tarihleri arasında QNB Finansbank POS’ larından Boyner, YKM mağazaları ve www.boyner.com.tr'den kelebek indirimi ya da Paracik kazanimina ek, tek seferde yapacağınız ilk 250 TL alışverişinize 01 Mart 2017 sonuna kadar sadece Boyner ve YKM mağazalarında geçerli 30TL değerinde ParaPuan. Üstelik, 30 Haziran 2017’ye kadar QNB Finansbank POS’ larından yapacağınız kozmetik ürünleri, hediye kartı/ceki haric alışverişlerinizde 9 taksit fırsatı!

 

Bireysel kredi kartı sahipleri ParaPuan kampanyasından müşteri bazında faydalanabilecektir. Bir müşteri tek bir kredi kartıyla bir defa kampanyadan yararlanabilecek ve en fazla 30TL değerinde ParaPuan kazanabilecektir.

Kazanılan ParaPuan’lar alışveriş anında yüklenecek olup, 01 Mart 2017’ye kadar kullanılabilecektir. Ek kartlarla yapılan alışverişler asıl kart sahibince yapılmış sayılacak ve  kazanılan ParaPuan’lar asıl karta yüklenecektir.

Kullanılmayan ParaPuan’lar 02 Mart 2017’de geri alınacaktır.

Kazanılan Boyner , YKM ParaPuanlar sadece Boyner ve YKM mağazalarında kullanılabilir.Kazanılan Parapuanlar Boyner.com.tr’de kullanılamaz.

Hediye kartı ve hediye çeki alımları kampanyaya dahil değildir.

Ticari kartlar, banka kartları ve ParaPuan kullanılarak yapılan işlemler ParaPuan kampanyasına dahil değildir.

Sanal kartlar ve ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler taksit kampanyasına dahil değildir.

Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, iade edilen ürünün tutarıyla orantılı olarak kazanılan ParaPuanlar geri alınır. ParaPuanlar harcanmış ise ilgili tutar karta ParaPuan borcu olarak yansıtılır.

Kampanya kapsamında, müşterinin talebi üzerine üye işyeri 2 ve 9 arası taksitleri uygulayabilecektir.

Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

Boyner’in tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Boyner mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Boyner’den satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Boyner’in 444 29 67 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.