CardFinans

CardFinans'ınızla Boyner ve YKM'de yapacağınız 300TL üzeri ilk spor giyim, jean, spor ayakkabı alışverişinize 100TL hediye çeki ve 9 taksit fırsatı, 29 Mart’a kadar sizi bekliyor!

Çek kampanyası kapsamında, 16-29 Mart 2018 tarihleri arasında Boyner, Boyner Sports, YKM, YKM Sports mağazalarında QNB Finansbank kartlarıyla QNB Finansbank POS’larından tek seferde yapılacak ilk 300 TL üzeri spor giyim, jean, spor ayakkabı alışverişinde kasada anında 100 TL değerinde hediye çeki verilecek ve sadece Boyner/YKM mağazalarında geçerli olacaktır. 

100 TL değerindeki çek, 1 Nisan 2018’e kadar 300 TL ve üzeri kozmetik, aksesuar ve elektrikli ev aletleri dışında yeni sezon alışverişlerde geçerli olup, Boyner /YKM Outlet mağazalarında, boyner.com.tr’de, toplu alımlarda, Boyner College ürünlerinde, kozmetik, aksesuar ve elektrikli ürünlerde geçerli değildir.

Hediye çeki toplu alımda, Gift Card alımında ve kullanımında kazanılamaz. Kampanyadan bir kişi bir kez faydalanır. Çeki sadece kazanan kişi kullanabilir. Bir faturada bir çek kullanılır.

Hediye çeki kampanyasına dahil olmak için Boyner Anahtar veya YKM kart kullanılması gerekmektedir.

Çek kampanyası, taksit kampanyası hariç diğer kampanyalar ile birleştirilemez.

Müşteri hediye çeki kazandığı alışveriş dahilindeki ürünlerin tamamını iade eder ve satış bedeli nakit veya kredi kartına iade sureti ile müşteriye geri verilir ise, hediye çekleri geçerliliğini yitirecek olup, söz konusu alışveriş sebebi ile kazanılan hediye çekinin de Boyner’e iade edilmesi zorunludur. Hediye çekleri ile yapılan alışverişler dahilindeki ürünlerin iadesi halinde, çek bedeli iade edilen ürün bedelinden düşülerek işlem yapılacaktır. Hediye Çeki karşılığı para iadesi yapılamaz.

Hediye çeklerinin kaybedilmesi halinde Boyner’in ve QNB Finansbank’ın hiçbir sorumluluğu yoktur.

Taksit kampanyası kapsamında, 1 Ocak - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında QNB Finansbank kartlarıyla QNB Finansbank POS’larından yapılacak alışverişlerde müşterinin talebi üzerine üye işyeri, kozmetik ve hediye kartı/çeki hariç 2 ve 9 arası taksitleri uygulayabilecektir.

ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler taksit kampanyasına dahil değildir.

Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme, bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

QNB Finansbank ve Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. kampanyaların koşul, süre ve kapsamını değiştirme hakkına sahiptir.

Boyner’in tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Boyner, YKM’nin tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi YKM mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Boyner/YKM’den satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Boyner’in 444 29 67 ve YKM’nin  444 09 56 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.