CardFinans

CardFinans’ınız ile 2017 Sonbahar/Kış sezonundan 10 Ocak’a kadar yapacağınız ilk alışverişinizde ilk fiyat üzerinden size özel %50 indirim ve 7'ye varan taksit fırsatı, Beymen Club veya beymencub.com'da sizi bekliyor.

Kampanya kapsamında, Beymen Club mağazalarında ve beymenclub.com’da  5-10 Ocak 2018 tarihleri arasında QNB Finansbank kartlarıyla QNB Finansbank POS’larından tek seferde yapılacak 2017 Sonbahar/Kış sezonu ürün alışverişinde ürünün ilk fiyatı üzerinden %50 indirim kazanılacaktır.

Kampanyadan bir müşteri kendisine SMS ile iletilen kodu kullanarak bir kez faydalanabilir.

İndirim kasada indirim kodunun belirtilmesi ile ödeme anında direkt firma yetkilisi tarafından uygulanacaktır.  http://www.beymen.com/ 'da indirimin geçerli olabilmesi için sepet sayfasında indirim kuponu alanına indirim kodunun yazılması gerekmektedir.

Outlet mağazalar kampanyaya dahil değildir.

Kampanya başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.

Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, fatura tutarı kadar iade makbuz fişi verilir veya aynı tutardaki ürünle değiştirilir. İade için fatura ile mağazalara gidilmesi gerekmektedir. Beymenclub.com’dan alınan ürünün iadesi için fatura ile ürünün depoya gönderilmesi gerekmektedir.

31 Aralık 2018 tarihine kadar kozmetik ürünleri, hediye kartı/çeki hariç alışverişlerde müşterinin talebi üzerine üye işyeri, 2 ve 7 arası taksitleri uygulayabilecektir.

Taksit kampanyasından faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme, bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

Beymen Mağazacılık A.Ş. ve QNB Finansbank A.Ş. kampanya koşul, süre ve kapsamını değiştirme hakkına sahiptir.

Beymen Club’ın tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Beymen Club mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Beymen Club’dan satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Beymen Club'ın 444 4 700 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.