CardFinans

CardFinans'ınızla 8-14 Şubat 2017 tarihleri arasında Beymen Club mağazaları ve www.beymenclub.com 'da tek seferde yapacağınız 2016 Sonbahar/Kış sezonu alışverişlerinizde seçili ürünlerde geçerli %60'a varan indirime ek % 25 indirim fırsatı sizi bekliyor! Üstelik, 30 Haziran 2017’ye kadar QNB Finansbank POS’larından yapacağınız  hediye kartı/hediye çeki hariç alışverişlerinizde 7 taksit firsati!

İndirim kampanyası outlet hariç tüm Beymen Club mağazalarında ve www.beymenclub.com 'da geçerlidir.

www.beymenclub.com 'da %25 ek indiriminiz için online şifreniz: FINANS25

Sanal kartlar indirim kampanyasına ve ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler taksit kampanyasına dahil değildir.

İndirim kampanyasından bir kişi yalnızca bir kez faydalanabilir.

Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, fatura tutarı kadar iade makbuz fişi verilir veya aynı tutardaki ürünle değiştirilir.

30 Haziran 2017 tarihine kadar kozmetik ürünleri, hediye kartı/çeki hariç alışverişlerde 7 taksit fırsatı sunulacaktır.

Taksit kampanyası kapsamında, müşterinin talebi üzerine üye işyeri 2 ve 7 arası taksitleri uygulayabilecektir.

Taksit kampanyasından faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

Beymen Club'ın tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Beymen Club mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Beymen Club’dan satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Beymen Club'ın 444 4 700 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

 

Bu kampanya sona ermiştir.