CardFinans

CardFinans ile 13 Kasım’a kadar Beymen Club mağazalarında QNB Finansbank POS’larından tek seferde yapacağınız 600 TL üzeri alışverişinize 150 TL değerinde veya tek seferde yapacağınız 1000 TL üzeri alışverişinizde 300 TL değerinde hediye çeki fırsatı! Üstelik, Aralık sonuna kadar yapacağınız kozmetik hariç alışverişlerinizde 7 taksit!           

Çek kampanyası kapsamında, 3-13 Kasım 2017 tarihleri arasında QNB Finansbank kartlarıyla QNB Finansbank POS’larından tek seferde yapılacak 600 TL ve üzeri alışverişinize 150 TL değerinde ve 1000 TL üzeri alışverişinize 300 TL değerinde kasada anında hediye çeki verilecek ve sadece Beymen Club mağazalarında geçerli olacaktır. 

Kampanya kapsamında 1000TL alışveriş yapan müşteri maksimum 300TL değerinde çek kazanabilecektir.

Kampanya kapsamında katlı kazanım geçerli değildir. Müşteri birden fazla kez kampanyaya katılabilir.

Kazanılan hediye çekleri; yasaklı ürünlerde, konsinye, toplu alımlarda, aksesuar, kozmetik, hediye kartı/çeki harcamalarında, outlet mağazalarda ve online mağazada geçerli değildir.

Çekler bölünemez veya birleştirilemez. Hediye Çeki karşılığı para iadesi yapılamaz.

Müşteri hediye çeki kazandığı alışveriş dahilindeki ürünlerin tamamını iade eder ve satış bedeli nakit veya kredi kartına iade sureti ile müşteriye geri verilir ise, hediye çekleri geçerliliğini yitirecek olup, söz konusu alışveriş sebebi ile kazanılan hediye çekinin de Beymen Club’a iade edilmesi zorunludur. Hediye çekleri ile yapılan alışverişler dahilindeki ürünlerin iadesi halinde, çek bedeli iade edilen ürün bedelinden düşülerek işlem yapılacaktır.

Kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.

31 Aralık 2017 tarihine kadar kozmetik ürünleri, hediye kartı/çeki hariç alışverişlerde 7 taksit fırsatı sunulacaktır.

Kampanya kapsamında, müşterinin talebi üzerine üye işyeri 2 ve 7 arası taksitleri uygulayabilecektir.

Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

Beymen Mağazacılık A.Ş. ve Finansbank A.Ş. kampanya koşul, süre ve kapsamını değiştirme hakkına sahiptir.

Beymen Club’ın tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Beymen Club mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Beymen Club’dan satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Beymen Club'ın 444 4 700 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.