CardFinans’tan Bernardo’da 12’ye varan taksit!

31 Mayıs 2016’ya kadar CardFinans bireysel kredi kartları veya Artı Paket’e dahil Fix Card’larla Bernardo’da QNB Finansbank POS’larından yapacağınız 100-50.000TL arası alışverişlerde 12’ye varan taksit fırsatı!

Kampanya kapsamında 2-9 arası taksitli alışverişlerde kart sahibinin isteği üzerine artı 3 taksit imkanı sunulacaktır.

Artı taksit üye iş yerinin uyguladığı taksit sayısı üzerine eklenecektir.

Kampanya Paketi harici Fix Cardlar, ticari kredi kartları,  banka kartları ve ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler artı taksit kampanyasına dahil değildir.

Fix Card Artı Paket üyesi olmak ve bilgi almak için: 0 850 222 0 900’ü arayabilirsiniz.  Fix Card “Artı Paket”  ücreti vergi dahil aylık 5 TL'dir ve her ay Fix Card'ınızdan tahsil edilir.

Taksit kampanyasından faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilir.

Bernardo Mağazaları’nın tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Bernardo’dan alınabilir. QNB Finansbank’ın bu  kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Bernardo’dan yapılacak alımlarla ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler için firma ile 0850 532 27 63 numaralı telefondan veya musteridestek@bernardo.com.tr 'den iletişime geçilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.