CardFinans

CardFinans'tan Boyner, YKM mağazaları veya Boyner.com.tr 'den Şubat sonuna kadar seçili Sonbahar/Kış sezonu ürünlerinden yapacağınız alışverişinizde %50'ye varan Büyük Boyner İndirimi ve kozmetik hariç 9'a varan taksit fırsatı! 

İndirim kampanyası kapsamında, 5 Ocak - 28 Şubat 2018 tarihleri arasında Boyner, YKM mağazaları ve  http://www.boyner.com.tr/ 'den QNB Finansbank kartlarıyla QNB Finansbank POS’larından seçili Sonbahar/Kış sezonu ürünlerinden yapılacak  alışverişlerde ilk fiyat üzerinden %50'ye varan indirim veya Hopi ile Paracık kazanılacaktır.

İndirim kampanyasına dahil olmak için Boyner Anahtar veya YKM kart kullanılması gerekmektedir.

İndirim, Boyner College ürünlerinde, Kelebek işaretli ürünlerde ve Outlet mağazalarında geçerli değildir.

Kampanyalar bir arada kullanılamaz. Kampanya, diğer kampanyalar ve diğer Hopi kampanyaları ile birleştirilemez.

İndirim stoklarla sınırlıdır.

İptal edilen işlemlerde verilen indirim de iptal edilecektir.

Hopi Paracık’lar 1 Paracık 1 TL değerinde kazanılır/kullanılır. Hopi işyerleri, ürünleri ve/veya kampanyaları itibariyle kazanım/kullanım için farklı değerler uygulanabilir, bazılarında geçerli olmayabilir. Hopi Paracık kurallarını değiştirebilir, uygulamayı sonlandırabilir. Paracık’lar takriben 24 saat içinde kullanılabilir hale gelir, en geç 1 yıl içinde kullanılmalıdır. Hopi'li alışverişte satın alınan ürün/hizmet iade edilir ya da değiştirilirse, kazanılan Paracık tutarı müşteriden geri alınır; bu işlem Hopi'linin yeterli Paracık bakiyesi varsa Paracık'larından, aksi durumda iade edilen ürün/hizmetin satış bedelinden mahsup edilerek yapılır. Uygulama indirimi-kullanımlarında iletişim ücreti dahil tüm bedeller ilgili anlaşmalarına göre kullanıcılara aittir.

Kampanya kapsamında,  31 Aralık 2018'e kadar müşterinin talebi üzerine üye işyeri, kozmetik ve hediye kartı/çeki hariç 2 ve 9 arası taksitleri uygulayabilecektir.

Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden, ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme özelliklerinden yararlanılamaz.

ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler indirim ve taksit kampanyalarına dahil değildir.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş., Hopi ve QNB Finansbank A.Ş. kampanyayı değiştirme hakkını saklı tutar.

Boyner’in tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Boyner mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Boyner/YKM’den satın alınan ürünlerle veya Hopi'den alınan hizmetlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Boyner’in 444 2 967, YKM’nin 444 0 956 veya Hopi'nin 0 850 200 66 88 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.