CardFinans

CardFinans bireysel kredi kartlarınızla Haziran ayı boyunca anlaşmalı Opet istasyonlarında QNB Finansbank POS’undan tek seferde yapacağınız 150 TL ve üzeri ilk akaryakıt alımınıza Opet’te geçerli 20 TL değerinde ParaPuan hediye!

Kampanya 1 Haziran-30 Haziran 2017 tarihleri arasında anlaşmalı Opet istasyonlarında QNB Finansbank POS ’undan tek seferde yapacağınız 150 TL ve üzeri ilk akaryakıt alımınızda geçerlidir.

Opet istasyonlarında geçerli 20 TL ParaPuan harcama yapılan kredi kartına 5 Temmuz’da yüklenecektir.

ParaPuan’lar yüklendiği zaman bankanın göndereceği bilgilendirme SMS’inde yer alacak kredi kartına ParaPuan yüklemesi yapılacaktır.

Parapuanların son kullanım tarihi 31.08.2017’dir, ParaPuan’lar kullanılmamış ise 01.09.2017’de geri alınacaktır.  

Bireysel kredi kartı sahipleri ek kart dahil tüm kartlarıyla toplamda yalnızca 1 kez kampanyadan faydalanabilecek ve en fazla 20 TL değerinde ParaPuan kazanacaktır.  Ek kartla yapılan harcamalarda ParaPuan’lar asıl karta yüklenecektir. 

Ticari kartlar, Banka kartlar, Artı Paket harici Fix Card’lar, sanal kartlar ve ParaPuan ile yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir. 

Artı Paket ücreti vergi dahil aylık 5 TL'dir ve her ay Fix Card'ınızdan tahsil edilir. Artı pakete dahil olmak ve bilgi için 08502220900’u arayabilirsiniz.

Yapılan harcamanın iptali/iadesi halinde, kazanılan ParaPuan’lar geri alınacak, ParaPuan’lar harcanmışsa tutar kredi kartına TL borcu olarak yansıtılacaktır.

Opet’in tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Opet’ten alınabilir. QNB Finansbank’ın bu  kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır. 

Kampanya kapsamında OPET’ten yapılacak alımlarla ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler için firma ile  444 67 38 numaralı telefondan iletişime geçilebilir.                 

Bu kampanya sona ermiştir.