CardFinans

CardFinans kredi kartınızla 10 -28 Şubat 2017 tarihleri arasında anlaşmalı Gülaylar mağazalarında ve gulaylar.com’da belirli altın ürünü* alışverişlerinizde %10, pırlanta ürünü alışverişlerinizde %15 indirim fırsatı! Üstelik aynı koşullarla CardFinans bireysel kredi kartınızla veya Artı Paket’e dahil Fix Card’ınızla hediye kartı/ceki haric yapacağınız 2 taksitli alışverişlerinize artı 2 taksit fırsatıyla!
*Kampanya Happy Gold, 22 ayar ve 24 ayar altın ve ziynet ürünlerinde geçerli değildir.

İndirim alışveriş anında gerçekleştirilecektir.

İndirim kampanyası, taksit kampanyası dışında başka kampanya ve indirimlerle birleştirilemez.

İade ve değişim, faturada yer alan tutar üzerinden yapılacaktır.

Artı taksit fırsatı,  2 taksitli alışverişlere kart hamilinin isteği üzerine artı 2 taksit olarak uygulanacaktır. Artı 2 taksit, üye iş yerinin uyguladığı taksit adedi üzerine eklenecektir.

Banka kartları, ticari kredi kartlar, Artı Paket’e dahil olmayan Fix Card’larla yapılan alışverişler ile ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler taksit kampanyasına dahil değildir.

Fix Card “Artı Paket” ücreti vergi dahil aylık 5 TL'dir ve her ay Fix Card'ınızdan tahsil edilir. Fix Card Artı Paket’e dahil olmak ve bilgi için 0 850 222 0 900’ü arayabilirsiniz.

Artı taksit kampanyasından faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilir.

Gülaylar’ın tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Gülaylar mağazarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Gülaylar mağazalarından satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Gülaylar’ın 0 212 455 05 05 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

 

Bu kampanya sona ermiştir.