CardFinans

CardFinans bireysel kredi kartınızla veya Artı Paket’e dahil Fix Card’ınızla 6-18 Mart 2018 tarihleri arasında Wepublic Akmerkez Mağazası’nda tek seferde yapacağınız 800 TL ve üzeri ilk alışverişinize Nisan ayı sonuna kadar Wepublic Akmerkez Mağazası’nda geçerli 100 TL değerinde ParaPuan hediye! Üstelik 31 Aralık 2018 tarihine kadar 7’ye varan taksit fırsatıyla!

Kazanılan ParaPuan’lar sadece Wepublic Akmerkez mağazalarında kullanılabilecek olup wepublic.com.tr veya Hopi içerisinden yapılacak mobil ödeme işlemlerinde kullanılamayacaktır.

ParaPuan kampanyasından bir kişi bir kez yararlanabilecek olup, en fazla 100 TL değerinde ParaPuan kazanabilecektir. Kazanılan ParaPuan’lar harcama yapılan asıl kart ya da ek karta alışveriş günü yüklenecektir.

Kullanılmayan ParaPuan’lar 1 Mayıs 2018’de geri alınacaktır.

QNB Finansbank ticari kartları, banka kartları, sanal kartlar, ParaPuan kullanılarak yapılan işlemler ve Artı Paket’e dahil olmayan CardFinans Fix’ler ParaPuan kampanyasına dahil değildir.

Fix Card “Artı Paket” ücreti vergi dahil aylık 5 TL'dir ve her ay Fix Card'ınızdan tahsil edilir. Fix Card Artı Paket’e dahil olmak ve bilgi almak için 0850 222 0 900’u arayabilirsiniz.

ParaPuan kampanyası, taksit kampanyası dışında diğer kampanyalarla birleştirilemez.

Hopi uygulamasını kullanırken oluşan internet vb. iletişim ücretleri kullanıcılara aittir.

Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, fatura tutarı kadar iade makbuz fişi verilir veya aynı tutardaki ürünle değiştirilir. İade için fatura ile mağazalara gidilmesi gerekmektedir. Ayrıca iade sonrası kazanılan ParaPuan’lar da geri alınır, ParaPuan’lar harcanmış ise ilgili tutar karta TL borcu olarak yansıtılır.

31 Aralık 2018 tarihine kadar kozmetik ürünleri, hediye kartı/çeki hariç alışverişlerde7 taksit fırsatı sunulacaktır.

Taksit kampanyası kapsamında, müşterinin talebi üzerine üye işyeri 2 ve 7 arası taksitleri uygulayabilecektir.

ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler taksit kampanyasına dahil değildir.

Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme, bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

Wepublic'in tüm müşterilerine sunduğu kampanyalar için detaylı bilgi Wepublic mağazasından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında  Wepublic'ten satın alınan ürünlerle ilgili yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Wepublic'in 444 95 22 numaralı müşteri danışma hattına iletilebilir.

Beymen Mağazacılık A.Ş. ve Finansbank A.Ş. kampanyayı değiştirme hakkını saklı tutar.

Bu kampanya sona ermiştir.