CardFinans

CardFinans'ınızla Rafinera'dan 19 – 30 Haziran 2018 tarihleri arasında tek seferde vereceğiniz 20 tam günlük siparişe %15 indirim fırsatı!

Kampanya yalnızca 20 tam gün paket siparişlerinde geçerlidir.

Rafinera, İstanbul, Kocaeli ve Ankara'da hizmet vermektedir.

İndirim, alışveriş anında kart numarası girildikten sonra ödenecek tutara otomatik olarak yansıtılacaktır.

Banka kartları ve ParaPuan ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Kampanya, rafinera.com ve Rafinera Müşteri Hizmetleri (0212 323 30 10 no’lu Hizmet Hattı) üzerinden verilen siparişlerde geçerlidir.

İndirim kampanyası firmanın sunduğu diğer indirim, promosyon, herhangi bir ödül puanı ve hediye çeki vb kazanım/kullanımları ile birleştirilemez.

Kampanya kapsamında alınan ürün/ürünlerin iade ve/veya iptallerinde, siparişin kullanılan paket sayısı indirimsiz birim fiyat üzerinden hesaplanır. Müşteriden alınan toplam tutardan bu tutar düşer ve çıkan bakiyeden %30 iade kesintisi yapılarak müşteriye kalan rakam iade edilir.

Kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilir.

Rafinera'nın sunduğu diğer kampanyalar için detaylı bilgiyi https://www.rafinera.com/  sitesinde bulabilirsiniz. QNB Finansbank A.Ş.'nin bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Rafinera'dan yapılacak alımlarla ilgili yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Rafinera'nın 0 212 323 30 10 no'lu müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.