CardFinans

CardFinans bireysel kredi kartınızla 05-15 Ekim 2018 tarihleri arasında tek seferde yapacağınız 500 TL ve üzeri ilk alışverişinize Que mağazalarında geçerli 100 TL değerinde ParaPuan hediye! Üstelik 31 Aralık 2018 tarihine kadar 7’ye varan taksit fırsatıyla!

Kampanyadan bir kez yararlanılabilecek olup, en fazla 100 TL değerinde ParaPuan kazanılabilecektir.

Kampanya kapsamında kazanılan ParaPuan’lar 30 Kasım 2018’e kadar Que mağazalarında harcanabilecek; kullanılmayan ParaPuan'lar 01 Aralık 2018 tarihinde geri alınacaktır.

Ürün iadesinde, kalan alışveriş tutarının 500 TL’nin altına düştüğü durumda yüklenen ParaPuan'ın tamamı geri alınacaktır. ParaPuan’lar harcanmış ise, ilgili tutar ekstreye TL borcu olarak yansıtılacaktır.

Kampanyaya network.com.tr'den yapılan alışverişler dahil değildir.

Ticari kartlar, banka kartları, sanal kartlar ve Artı Paket’e dahil olmayan CardFinans Fix’ler ParaPuan kampanyasına dahil değildir.

CardFinans Fix “Artı Paket” ücreti vergi dahil aylık 5 TL'dir ve her ay CardFinans Fix’inizden tahsil edilir. CardFinans Fix Artı Paket’e dahil olmak ve bilgi almak için 0850 222 0 900’ü arayabilirsiniz.

Que'nun tüm müşterilerine sunduğu kampanyalar için detaylı bilgi Que mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Que mağazalarından satın alınan ürünlerle ilgili yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Que’nun 444 3 662 numaralı müşteri danışma hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.