CardFinans

CardFinans'ınızla Network mağazalarında 2018 ilkbahar/yaz sezonundan cep telefonunuza gönderilen size özel SMS'le tek seferde yapacağınız 750 TL  ve üzeri alışverişinize 150 TL indirim! Üstelik 7 taksit fırsatıyla! Kampanyadan yararlanmak için son gün 27 Mart!

İndirimden sadece cep telefonunuza gelen SMS'i kasada söyleyerek  yararlanabilirsiniz. İndirim kampanyası, taksit kampanyası dışında başka kampanyalarla birleştirilemez.

ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler taksit kampanyasına dahil değildir.

Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, fatura tutarı kadar iade makbuz fişi verilir veya aynı tutardaki ürünle değiştirilir.

İndirimin kazanılması için 2 ve üstü ürün alışverişi yapılması gerkemektedir.

İndirim kampanyası 2018 kış sezonunda geçerli olup outlet, Derin Mermerci koleksiyonu, Swarovski ürünleri ile çorap ve mendil ürün grupları kampanyaya dahil değildir.

Kampanya kapsamında, 1 Ocak - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında QNB Finansbank kartlarıyla QNB Finansbank POS’larından yapılacak alışverişlerde müşterinin talebi üzerine üye işyeri, kozmetik ve hediye kartı/çeki hariç 2 ve 7 arası taksitleri uygulayabilecektir.

Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme, bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

NetWork'ün tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylıbilgi NetWork mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Network’ten satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Network'ün 444 3 662 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.  

Bu kampanya sona ermiştir.