CardFinans

CardFinans'ınızla 11-13 Haziran tarihleri arasında www.morhipo.com 'dan tek seferde yapacağınız 500 TL ve üzeri elektrik elektronik ürünleri hariç, sezon alışverişinize anında 75 TL indirim! Kampanyadan faydalanmak için şifreniz: FINANSMRHP Üstelik peşin fiyatına 3 veya 6 taksit fırsatı!

İndirim kodu; 11-12-13 Haziran 2018 tarihleri arasında CardFinans kredi kartları ile www.morhipo.com ‘dan taksitli veya tek çekim 500 TL ve üzeri tek seferde yapılacak, elektrik elektronik hariç, sezon alışverişlerde geçerlidir.

İndirim kodu, Morhipo ödemeler sayfasındaki "Hediye Çeki Kodu" alanına girilerek otomarik olarak aktifleştirilir.

Bir alışverişte sadece bir adet çek kullanılabilir.

İndirim kodu bölünemez, tek seferde kullanılması gerekmektedir. Bir seferde en fazla 75 TL indirim uygulanır.

Hediye çeki, Morhipo 'da farklı indirim çekleri kampanyaları ve hediye çekleri ile birleştirilemez.

Banka kartları ve ParaPuan’la yapılan alışverişler indirim ve taksit kampanyalarına dahil değildir.

İptal veya iade durumunda indirim çekiniz tekrar tanımlanmayacaktır.

İptal veya iade durumunda indirim çekiniz kadar tutar iade edilecek tutardan düşürülüp iade edilecektir.

Üye marka ve taksit bilgileri ile kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilir.

Morhipo.com’un sunduğu diğer kampanyalar için detaylı bilgiyi  http://www.morhipo.com/ sitesinde bulabilirsiniz. QNB Finansbank A.Ş’nin bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Morhipo.com‘dan yapılacak alımlarla ilgili yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayet için 850 222 30 90 numaralı danışma hattından ulaşabilirsiniz.

Morhipo.com ve QNB Finansbank A.Ş.’nin kampanya koşullarında ve geçerlilik tarihlerinde değişiklik yapma, kampanyayı tamamen veya geçici olarak durdurma hakkı saklıdır.

Bu kampanya sona ermiştir.