CardFinans’ınızla mobilya alışverişlerinizde +2 taksit!

CardFinans’ınızla mobilya sektörlerindeki kampanyaya dahil üye işyerlerinde Kasım ayı sonuna kadar 300 TL ve üzeri   2 - 10 arası taksitli alışverişlerinizde +2 taksit fırsatı!

Kampanya kapsamında, CardFinans bireysel kredi kartları ve Artı Paket’e dahil CardFinans Fix ile mobilya sektöründen QNB Finansbank POS’larından yapılacak 300 TL- 30.000 TL arası 2 - 10 taksitli alışverişlerinizde üye işyerinin uyguladığı taksit adeti üzerine, kart hamilinin isteği doğrultusunda artı 2 taksit uygulanacaktır.

Artı taksit üye iş yerinin uyguladığı taksit sayısı üzerine kart sahibinin isteği doğrultusunda eklenecektir.

Kampanya Paketi harici CardFinans Fix, ticari kredi kartlar, banka kartları ve ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler artı taksit kampanyasına dahil değildir.

CardFinans Fix Artı Paket üyesi olmak ve bilgi almak için: 0 850 222 0 900’ü arayabilirsiniz. CardFinans Fix “Artı Paket”  ücreti vergi dahil aylık 5 TL'dir ve her ay CardFinans Fix'inizden tahsil edilir.

Üye marka taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilir.

Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler ilgili üye işyerlerinin şikayet hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.