CardFinans

CardFinans bireysel kredi kartınınızla Kanyon' daki Türkiye'nin ilk LEGO Store'unda 15 Nisan tarihine kadar yapilacak ilk alisveriste QNB Finansbank calisanlarina ozel %10 indirim ve 6 taksit firsati!

Kampanya kapsamında, LEGO Store Kanyon mağazasında 2-15 Nisan 2018 tarihleri arasında QNB Finansbank QNB Finansbank bireysel kredi kartlarıyla QNB Finansbank POS’larından yapılacak ilk alışverişte %10 indirim kazanılacaktır.

Kampanyadan yalnızca QNB Finansbank çalışanları faydalanabilecektir.

Kampanyadan bir müşteri kendisine QNB Finansbank tarafından SMS ile iletilen kodu kullanarak bir kez faydalanabilir.

İndirim, kasada QNB Finansbank personel kartının gösterilmesi ve indirim kodunun belirtilmesi ile ödeme anında direkt firma yetkilisi tarafından uygulanacaktır.

Kampanya, Hediye Kart/Gift Card’larda geçerli değildir.

Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, fatura tutarı kadar iade makbuz fişi verilir veya aynı tutardaki ürünle değiştirilir. İade için fatura ile mağazalara gidilmesi gerekmektedir.

Kampanya taksit kampanyası hariç diğer kampanyalarla birleştirilemez.

Taksit kampanyası kapsamında, nisan boyunca QNB Finansbank bireysel kredi kartlarıyla QNB Finansbank POS’larından yapılacak 2 taksitli alışverişlerde müşterinin talebi üzerine üye işyeri artı 4 taksit uygulayabilecektir.

Ticari kartlar, Banka kartları, Artı Paket'e dahil olmayan CardFinans Fix ve ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler artı taksit kampanyasına dahil değildir.

CardFinans Fix “Artı Paket” ücreti vergi dahil aylık 5 TL'dir ve her ay CardFinans Fix'den tahsil edilir. Artı Paket'e dahil olmak ve bilgi için 0 850 222 0 900 aranabilir. Üyelik sırasında gerekli koşullar ayrıca iletilecektir.

Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

LEGO Store’un tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi LEGO Store mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında LEGO Store’dan satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler LEGO Store’un 0212 353 07 88 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.