CardFinans’ınızla IKEA’da 50 TL’ye varan ParaPuan!

CardFinans bireysel kredi kartınızla 26-27-28 Ocak 2018 tarihlerinde IKEA mağazaları’nda QNB Finansbank POS’undan tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri ilk alışverişinize 25 TL veya 500 TL ve üzeri ilk alışverişinize 50 TL değerinde IKEA Mağazaları’nda geçerli ParaPuan! Üstelik 12’ye varan taksit fırsatıyla!

IKEA Mağazaları’nda geçerli ParaPuan 30 Ocak’ta harcama yapılan karta yüklenecektir.

ParaPuanlar Şubat sonuna kadar kullanılabilecektir. Kullanılmayan ParaPuanlar 01.03.2018 tarihinde geri alınmış olacaktır.

Bireysel kredi kartı sahipleri ParaPuan kampanyasından müşteri bazında faydalanabilecektir. Bir müşteri tek bir kredi kartıyla bir defa kampanyadan yararlanabilecek ve en fazla 50 TL değerinde ParaPuan kazanabilecektir.

Ek kartlarla yapılan harcamalardan kazanılan ParaPuan’lar asıl karta yüklenecektir.

IKEA Aile Kart kullanarak QNB Finansbank POS’larından CardFinans’ınızla yapacağınız 150 TL ve üzeri alışverişlerinizde peşin fiyatına 12 taksit fırsatı! Detaylar için tıklayınız.

Ticari kartlar, Banka kartları, Artı Paket’e dahil olmayan CardFinans Fix’ler, sanal kartlar ve ParaPuan ile yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir.

CardFinans Fix “Artı Paket”  ücreti vergi dahil aylık 5 TL'dir ve her ay CardFinans Fix kartınızdan tahsil edilir. CardFinans Fix Artı Paket’e dahil olmak ve bilgi için 08502220900’u  arayabilirsiniz.

Kampanya kapsamında IKEA’dan yapılacak alımlarla ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler için firma ile  444 4 532 numaralı telefondan veya http://www.ikea.com.tr/ 'den iletişime geçilebilir.

Kampanya http://www.ikea.com.tr/ 'den yapılacak alışverişlerde geçerli değildir.

IKEA’nın tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi IKEA’dan alınabilir. QNB Finansbank’ın bu  kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yapılan harcamanın iptali/iadesi halinde, kazanılan ParaPuan’lar geri alınacak, ParaPuan’lar harcanmışsa tutar kredi kartı ekstresine TL borcu olarak yansıtılacaktır.

Bu kampanya sona ermiştir.