CardFinans’ınızla IKEA’da 50 TL’ye varan ParaPuan!

CardFinans bireysel kredi kartınızla IKEA mağazaları’ndan 27-28-29 Nisan 2018 tarihlerinde  tek seferde yapacağınız 500 TL ve üzeri ilk alışverişinize anında 50 TL değerinde IKEA Mağazaları’nda geçerli ParaPuan! Üstelik 12’ye varan taksit fırsatıyla!

Kampanya, 27-28-29 Nisan 2018 tarihlerinde CardFinans bireysel kredi kartları ile IKEA mağazalarından yapılacak 500 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.

IKEA Mağazaları’nda geçerli ParaPuan anında harcama yapılan karta yüklenecektir.

ParaPuanlar Mayıs sonuna kadar kullanılabilecektir. Kullanılmayan ParaPuanlar 01.06.2018 tarihinde geri alınmış olacaktır.

Bireysel kredi kartı sahipleri ParaPuan kampanyasından müşteri bazında faydalanabilecektir. Bir müşteri tek bir kredi kartıyla bir defa kampanyadan yararlanabilecek ve en fazla 50 TL değerinde ParaPuan kazanabilecektir.

Kampanya http://www.ikea.com.tr/  'den yapılacak alışverişlerde geçerli değildir.

Ticari kartlar, Banka kartları, Ek kartlar, Artı Paket’e dahil olmayan CardFinans Fix’ler, sanal kartlar ve ParaPuan ile yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir.

CardFinans Fix “Artı Paket”  ücreti vergi dahil aylık 5 TL'dir ve her ay CardFinans Fix kartınızdan tahsil edilir. CardFinans Fix Artı Paket’e dahil olmak ve bilgi için 08502220900’u  arayabilirsiniz.

IKEA Aile Kart kullanarak QNB Finansbank POS’larından CardFinans’ınızla yapacağınız 150 TL ve üzeri alışverişlerinizde peşin fiyatına 12 taksit fırsatı! Detaylar için tıklayınız.

Kampanya kapsamında IKEA’dan yapılacak alımlarla ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler için firma ile  444 4 532 numaralı telefondan veya http://www.ikea.com.tr/  'den iletişime geçilebilir.

IKEA’nın tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi IKEA’dan alınabilir. QNB Finansbank’ın bu  kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Bu kampanya sona ermiştir.