CardFinans

CardFinans’ınızla giyim, ayakkabı, aksesuar, çok katlı mağaza ve optik sektörlerindeki kampanyaya dahil üye işyerlerinde Nisan sonuna kadar kuyum ve kozmetik hariç 2 - 8 arası taksitli alışverişlerinizde +4 taksit fırsatı!

Kampanya kapsamında, 1 – 30 Nisan 2018 tarihleri arasında QNB Finansbank bireysel kredi kartları ve Artı Paket’e dahil CardFinans Fix ile QNB Finansbank POS’larından yapılacak kuyum, kozmetik ve hediye kartı/çeki hariç 2-8 arası taksitli alışverişlerde üye işyerinin uyguladığı taksit adeti üzerine, kart hamilinin isteği doğrultusunda artı 4 taksit uygulanacaktır.

CardFinans Fix “Artı Paket” ücreti vergi dahil aylık 5 TL'dir ve her ay CardFinans Fix'inizden tahsil edilir. Artı Paket’e dahil olmak ve bilgi için 0 850 222 0 900'ü arayabilirsiniz. Üyelik sırasında gerekli koşullar ayrıca iletilecektir.

Ticari kartlar, banka kartları, enpara.com kredi kartları, Artı Paket’e dahil olmayan CardFinans Fix’ler ve ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler artı taksit kampanyasına dahil değildir.

Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler ilgili üye işyerlerinin şikayet hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.