CardFinans

CardFinans’ınızla D’s damat mağazalarından 13-30 Eylül tarihleri arasında tek seferde  yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişinize parfüm hediye! Üstelik 6 taksit fırsatıyla!

Kampanya kapsamında 13-30 Eylül 2018 tarihleri arasında CardFinans kredi kartları ile yapılacak 500 TL ve üzeri alışverişlerde satış fiyatı 79 TL olan 50ml’ lik 1 adet parfüm hediye edilecektir.

Hediye parfümler 10.000 adet stok ile sınırlıdır.

Kampanya kapsamında bir müşteri en fazla bir adet parfüm kazanabilir.

Kampanya diğer kampanyalar, %50 ve üzeri indirim kampanyaları ve hediye çek kampanyaları ile birleştirilemez.

Taksit kampanyası kapsamında üye işyerinin sunduğu 2 taksit üzerine +4 taksit eklenerek 6 taksite ulaşılabilir.Ticari kartlar, banka kartları, Artı Paket’e dahil olmayan CardFinans Fix’ler ve ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler artı taksit kampanyasına dahil değildir.

CardFinans Fix “Artı Paket” ücreti vergi dahil aylık 5 TL'dir ve her ay CardFinans Fix'inizden tahsil edilir. Artı Paket’e dahil olmak ve bilgi için 0 850 222 0 900'ü arayabilirsiniz. Üyelik sırasında gerekli koşullar ayrıca iletilecektir.

Alışverişin iade edilmesi durumda hediye edilen Parfüm’ün de mağazaya iade edilmesi zorunludur. Aksi durumda hediye parfüm bedeli olan 79 TL iade tutarından mahsup edilir.

D’S damat’ın tüm müşterilerine sunduğu kampanyalar için detaylı bilgi D’S damat Mağazaları’ndan alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında D’S damat Mağazaları’ndan satın alınan ürünlerle ilgili yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler D’S damat’ın 444 63 23 numaralı müşteri danışma hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.