CardFinans

CardFinans bireysel kredi kartınızla 26 Aralık - 6  Ocak 2019 tarihleri arasında D'S damat 2018/2019 Sonbahar-Kış sezonu mont, kaban ve palto ürünlerinde %70 indirim! Üstelik 15 Ocak 2019 tarihine kadar 6’ya varan taksit fırsatıyla!

İndirim kampanyası kapsamında, D'S damat'dan 26 Aralık - 6  Ocak 2019 tarihleri arasında QNB Finansbank POS’larından yapacağınız D'S damat 2018/2019 Sonbahar-Kış sezonu mont, kaban ve palto ürünlerinde %70 indirim, 15 Ocak 2019 tarihine kadar 6’ya varan taksit imkanı.

İndirim, Deri, ceremony, aksesuar, outlet ve internet alışverişlerinde geçerli değildir.

D’S damat  Kart, diğer kampanya ve çeklerle birleştirilemez.

Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, fatura tutarı kadar iade makbuz fişi verilir veya aynı tutardaki ürünle değiştirilir. İade için fatura ile mağazalara gidilmesi gerekmektedir.

Kampanya, taksit kampanyası dışında başka kampanyalarla birleştirilemez.

Taksit kampanyası kapsamında, 15 Ocak 2019’a kadar QNB Finansbank kartlarıyla QNB Finansbank POS’larından yapılacak 2 taksitli taksitli alışverişlerde kart hamilinin isteği doğrultusunda artı 4 taksit uygulanacaktır.

ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler taksit kampanyasına dahil değildir.

Ticari kartlar, Banka kartları, Artı Paket'e dahil olmayan CardFinans Fix ve ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler artı taksit kampanyasına dahil değildir.

CardFinans Fix “Artı Paket” ücreti vergi dahil aylık 5 TL'dir ve her ay CardFinans Fix'den tahsil edilir. Artı Paket'e dahil olmak ve bilgi için 0 850 222 0 900 aranabilir. Üyelik sırasında gerekli koşullar ayrıca iletilecektir.

Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

D’S damat’ın tüm müşterilerine sunduğu kampanyalar için detaylı bilgi D’S damat mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında D’S damat mağazalarından satın alınan ürünlerle ilgili yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler D’S damat’ın 444 63 23 numaralı müşteri danışma hattına iletilebilir.

D'S damat ve QNB Finansbank kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Bu kampanya sona ermiştir.