CardFinans’ınızla Damat Tween

CardFinans’ınızla Damat Tween mağazalarında ve damattween.com'da  15 Ocak 2019 tarihine kadar yapacağınız alışverişlerinizde 6 taksit fırsatı!

Kampanya 15 Ağustos 2018 – 15 Ocak 2019 tarihleria rasında geçerlidir.

Artı taksit 2 taksit sayısı üzerine +4 taksit olarak kart sahibinin isteği doğrultusunda eklenecektir.

Kampanya Paketi harici CardFinans Fix, ticari kredi kartlar, banka kartları ve ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler artı taksit kampanyasına dahil değildir.

CardFinans Fix Artı Paket üyesi olmak ve bilgi almak için: 0 850 222 0 900’ü arayabilirsiniz.  CardFinans Fix “Artı Paket”  ücreti vergi dahil aylık 5 TL'dir ve her ay CardFinans Fix'inizden tahsil edilir.ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler taksit kampanyasına dahil değildir.

Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

Damat Tween’in tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Damat Tween mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Damat Tween’den satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Damat Tween’in 444 23 03 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

Damat Tween ve QNB Finansbank kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Bu kampanya sona ermiştir.