CardFinans

CardFinans'ınızla 17 - 30 Eylül 2018 tarihleri arasında Damat Tween mağazalarından cep telefonunuza gönderdiğimiz kod ile tek seferde yapacağınız  her 2000 TL alışverişinize anında 500 TL indirim! Üstelik 6’ya varan taksit imkanıyla!

İndirim kampanyası kapsamında, Damat Tween’den 17 - 30 Eylül 2018 tarihleri arasında QNB Finansbank POS’larından yapacağınız Damat markalı her 2000 TL 2019 sonbahar/kış sezonu alışverişlerinizde anında 500TL indirim  imkanı sunulacaktır. 

İndirim, Ceremony, essential, iç giyim, aksesuar, outlet grubu ürünlerde ve internet alışverişlerinde geçerli değildir.

İndirim kodu telefonunuza SMS ile gönderilecektir.

Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, fatura tutarı kadar iade makbuz fişi verilir veya aynı tutardaki ürünle değiştirilir. İade için fatura ile mağazalara gidilmesi gerekmektedir. • Kampanya, taksit kampanyası dışında diğer kampanyalar, %50 ve üzeri indirim kampanyaları, Damat Tween Kart ve hediye çek kampanyaları ile birleştirilemez.

Taksit kampanyası kapsamında, 15 Ocak 2019’a kadar Xclusive kredi kartlarıyla QNB Finansbank POS’larından yapılacak 2 taksitli taksitli alışverişlerde kart hamilinin isteği doğrultusunda artı 4 taksit uygulanacaktır.

ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler taksit kampanyasına dahil değildir.

Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

Damat Tween’in tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Damat Tween mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Damat Tween’den satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Damat Tween’in 444 23 03 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

Damat Tween ve QNB Finansbank kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

 

Bu kampanya sona ermiştir.