CardFinans

CardFinans bireysel kredi kartınızla civilim.com'da kasım ayı sonuna kadar tek seferde yapacağınız 150TL ve üzeri ilk alışverişinize 15TL ParaPuan ve 9 taksit fırsatı sizi bekliyor.

Kampanya kapsamında, civilim.com’dan CardFinans bireysel kredi kartları veya Artı Paket’e dahil CardFinans Fix ile 13-30 Kasım 2018 tarihleri arasında tek seferde yapacağınız 150TL ve üzeri ilk alışverişinize sadece Civil mağazalarında geçerli 15 TL ParaPuan ve 9 taksit fırsati sunulacaktır.

ParaPuan kampanyasına katılmak isteyen müşterilerin 13-30 Kasım tarihleri boyunca “CIVIL” yazıp, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 2273'e SMS göndererek kayıt olmaları gerekmektedir. Alınacak kampanya katılım teyit mesajının ardından kampanyaya katılım sağlanacaktır. Gönderilecek her SMS, operatörlerin kendi kampanya katılım mesaj tarifeleri üzerinden ücretlendirilir.

Kazanılan ParaPuan online alışverişlerde veya değerli ParaPuan olarak kullanılamayacaktır.

Bir müşteri kampanyadan 1 kez ve en fazla 15 TL değerinde ParaPuan kazanabilir.

Kazanılan ParaPuan’lar kampanyaya kayıt olup harcama yaptığınız kredi kartına 3 Aralık 2018’da yüklenecek, aralık ayı sonuna kadar Civil mağazalarında geçerli olacaktır. Kullanılmayan ParaPuan’lar 1 Ocak 2019’de geri alınacaktır.

Ürün iadesinde, iade sonrası kalan tutara karşılık gelen  ParaPuan düşülecek ve kalan ParaPuan tutarı geri alınacak, tutarın 150 TL’nin altına düştüğü durumda ise yüklenen ParaPuanın tamamı geri alınacaktır. ParaPuan’lar harcanmış ise, ilgili tutar ParaPuanyüklenen karta TL borcu olarak yansıtılacaktır.

Ticari kartlar, banka kartları, Artı Paket’e dahil olmayan CardFinans Fix ile yapılan alışverişler, ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Kazanılan ParaPuan online alışverişlerde veya değerli ParaPuan olarak kullanılamayacaktır.

Taksit kampanyası kapsamında, 30 Kasım 2018 tarihine kadar CardFinans bireysel kredi kartları veya Artı Paket’e dahil CardFinans Fix ile QNB Finansbank POS’larından yapılacak kozmetik ürünleri, hediye kartı/çeki hariç 2-4 taksitli alışverişlerde otomatik olarak artı 5 taksit uygulanacaktır.

Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, fatura tutarı kadar iade makbuz fişi verilir veya aynı tutardaki ürünle değiştirilir. İade için fatura ile mağazalara gidilmesi gerekmektedir.

CardFinans Fix “Artı Paket” ücreti vergi dahil aylık 5 TL'dir ve her ay CardFinans Fix’den tahsil edilir. CardFinans Fix Artı Paket’e dahil olmak ve bilgi için 08502220900’u  arayabilirsiniz.

CardFinans Fix “Artı Paket” ParaPuan kampanya detayları için tıklayınız.

Artı pakete dahil CardFinans Fix ParaPuan kampanyasına dahil olduğunda, ParaPuanın son kullanım tarihine kadar artı paketten çıkış yapamamaktadır.

Üye marka kampanya içeriğinde meydana gelebilecek değişikliklerin QNB Finansbank internet sitelerine yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilir.

QNB Finansbank A.Ş. kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

Civil’in tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Civil’den alınabilir. QNB Finansbank’ın bu  kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Civil’den satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Civil’in 444 123 1 numaralı şikayet hattına iletebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.