CardFinans

CardFinans'ınızla büyük Beymen indiriminde kış sezonundan 5 Mart'a kadar yapacağınız 2 ve üzeri ürün alışverişlerinizde %70 indirim veya Paracık fırsatı! Üstelik CardFinans'ınızla kozmetik hariç 6'ya varan taksit fırsatı!

Kampanya kapsamında, Beymen mağazalarından 27 Şubat -5 Mart 2018 tarihleri arasında QNB Finansbank kartlarıyla QNB Finansbank POS’larından tüm kış sezonu ürünlerinden yapılacak 2 ve üzeri ürün alışverişlerinde ilk fiyat üzerinden %70 indirim veya Hopi ile %70 Paracık kazanılacaktır.

Paracık kazanımı beymen.com’da geçerli değildir.

Kampanyada etiket üzerinde yazan indirim oranı tercih edildiği takdirde Paracık kazanımı olmamaktadır. Kampanyalar bir arada kullanılamaz.

Kampanya; indirime yasaklı ürünlerde, konsinye alımlarda, Hediye Kart/Gift Card’larda, Beymen Outlet’lerde geçerli değildir.

1 Paracık 1 TL değerinde kazanılır/kullanılır. Hopi işyerleri, ürünleri ve/veya kampanyaları itibariyle kazanım/kullanım için farklı değerler uygulanabilir, bazılarında geçerli olmayabilir. Paracık’lar takriben 24 saat içinde kullanılabilir hale gelir, en geç 1 yıl içinde kullanılmalıdır.

Uygulama indirimi-kullanımlarında iletişim ücreti dahil tüm bedeller ilgili anlaşmalarına göre kullanıcılara aittir.

Hopi'li alışverişte satın alınan ürün/hizmet iade edilir ya da değiştirilirse, kazanılan Paracık tutarı müşteriden geri alınır; bu işlem Hopi'linin yeterli Paracık bakiyesi varsa Paracık'larından, aksi durumda iade edilen ürün/hizmetin satış bedelinden mahsup edilerek yapılır.

Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, fatura tutarı kadar iade makbuz fişi verilir veya aynı tutardaki ürünle değiştirilir. İade için fatura ile mağazalara gidilmesi gerekmektedir.

Kampanya taksit kampanyası hariç diğer kampanyalarla birleştirilemez.

Taksit kampanyası kapsamında, 1 Ocak - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında QNB Finansbank kartlarıyla QNB Finansbank POS’larından yapılacak alışverişlerde müşterinin talebi üzerine üye işyeri, kozmetik ve hediye kartı/çeki hariç 2 ve 6 arası taksitleri uygulayabilecektir.

ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler taksit kampanyasına dahil değildir.

Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme, bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

Beymen’in tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Beymen mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Beymen’den satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Beymen'in 444 4 700 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir. 

Bu kampanya sona ermiştir.