CardFinans’ınızla Beymen’de 2 ve üzeri üründe net %60 indirim ve 6 taksit!

CardFinans’ınızla Beymen’ler ve beymen.com’dan 14 Şubat’a kadar yapacağınız 2018 Sonabahr/Kış sezonu 2 ve üzeri ürün alışverişinizde net %60 indirim ve 6 taksit fırsatı. Kampanyadan beymen.com'da faydalanmak için şifreniz: BYMN68

Kampanya kapsamında, CardFinans ile Beymen’ler ve beymen.com’da 14 Şubat 2019 tarihine kadar 2018 Sonbahar/Kış sezonundan yapılacak 2 ve üzeri ürün alışverişlerinizde ilk fiyat üzerinden net %60 indirim uygulanacaktır.

İndirimin http://www.beymen.com/ 'da geçerli olabilmesi için sepet sayfasında indirim kuponu alanına BYMN68  indirim kodunun yazılması gerekmektedir.

Kampanya; indirime yasaklı, aksesuar ve kozmetik ürünlerinde, toplu-konsinye alımlarda, Hediye Kart/Gift Card alımlarında geçerli değildir.

Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, fatura tutarı kadar iade makbuz fişi verilir veya aynı tutardaki ürünle değiştirilir. İade için fatura ile mağazalara gidilmesi gerekmektedir. Beymen.com’dan alınan ürünün iadesi için fatura ile ürünün depoya gönderilmesi gerekmektedir.

Kampanya taksit kampanyası hariç diğer indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.

Taksit kampanyası kapsamında, 1 Ocak - 31 Aralık 2019 tarihleri arasında QNB Finansbank kartlarıyla QNB Finansbank POS’larından yapılacak alışverişlerde müşterinin talebi üzerine üye işyeri, kozmetik ve hediye kartı/çeki hariç 2 ve 6 arası taksitleri uygulayabilecektir.

ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler taksit kampanyasına dahil değildir.

Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme, bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

Beymen’in tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Beymen mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Beymen’den satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Beymen'in 444 4 700 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.   

Bu kampanya sona ermiştir.