CardFinans

CardFinans'ınızla Beymen Viaport, Otim, Starcity, Optimum outlet, Beymen Club Optimum outlet mağazalarında kasım sonuna kadar %70 indirim ve 6 taksit fırsatı! Kampanyadan faydalanmak icin sifreniz: 2010619929751

İndirim kampanyası kapsamında, Beymen Viaport, Otim, Starcity, Optimum outlet, Beymen Club Optimum outlet magazalarinda 5-30 Kasım 2018 tarihleri arasında QNB Finansbank kartlarıyla yapacağınız 2015/2016/2017 tüm sezonlardan, 2018 İlkbahar/ Yaz sezonu ve 2018 Sonbahar/ Kış sezonunda alışverişlerinizde ilk fiyat üzerinden %70 indirim imkanı sunulacaktır. 

İndirimden yararlanabilmek için 2010619929751 kodunun kullanılması gerekmektedir.

Kampanya; home, aksesuar ürünlerinde, indirime yasaklı ürünlerde, konsinye alımlarda, Hediye Kart/Gift Card’larda geçerli değildir.

Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, fatura tutarı kadar iade makbuz fişi verilir veya aynı tutardaki ürünle değiştirilir. İade için fatura ile mağazalara gidilmesi gerekmektedir.

Kampanya taksit kampanyası hariç diğer kampanyalarla birleştirilemez.

Taksit kampanyası kapsamında, 1 Ocak - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında QNB Finansbank kartlarıyla QNB Finansbank POS’larından yapılacak alışverişlerde müşterinin talebi üzerine üye işyeri, kozmetik ve hediye kartı/çeki hariç 2 ve 6 arası taksitleri uygulayabilecektir.

ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler taksit kampanyasına dahil değildir.

Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme, bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

Beymen Outlet’in tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Beymen Outlet mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Beymen’den satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Beymen Outlet'in 444 4 700 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.