CardFinans’ınızla Beymen Club’da dış giyim alışverişinize net %60 indirim!

CardFinans'ınızla Beymen Club mağazalarında ve Beymenclub.com’da dış giyim ürünlerinden 26 Ocak’a kadar yapacağınız ilk alışverişinizde SMS ile gönderilen şifrenizle yararlanabileceğiniz size özel net %60 indirim ve 7’ye varan taksit fırsatı.

İndirim kampanyası kapsamında, 19 - 26 Ocak 2018 tarihleri arasında Beymen Club mağazalarından ve http://www.beymenclub.com/ 'dan QNB Finansbank kartlarıyla QNB Finansbank POS’larından yapılacak 2017 Sonbahar/ Kış sezonu dış giyim alışverişinin ilk alışverişinizde net %60 indirim kazanılacaktır.

%60 indirim kampanyasından tarafınıza SMS ile gönderilen şifreyi kasa görevlisine ileterek kullanabilir, online alışverişinizde kupon kodu alanına kampanya kodunu girerek kampanyadan yararlanabilirsiniz.

Kampanyadan bir kişi bir kez yararlanabilecektir.

Kampanya; indirime yasaklı ürünlerde, toplu alımlarda geçerli değildir.

Kampanya diğer indirim veya kampanyalarla birleştirilemez.

Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, fatura tutarı kadar iade makbuz fişi verilir veya aynı tutardaki ürünle değiştirilir. İade için fatura ile mağazalara gidilmesi gerekmektedir.

1 Ocak - 31 Aralık 2018'e tarihleri arasında müşterinin talebi üzerine üye işyeri, kozmetik ve hediye kartı/çeki hariç 2 ve 7 arası taksitleri uygulayabilecektir.

Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden, ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme özelliklerinden yararlanılamaz.

ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler indirim ve taksit kampanyalarına dahil değildir.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

Beymen Club ve QNB Finansbank kampanyayı değiştirme hakkını saklı tutar.

Beymen Club’ın tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Beymen Club mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Beymen Club’dan satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Beymen Club’ın 444 4 700 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.