CardFinans

CardFinans'ınızla kış sezonunun en özel ürünlerine %60’a varan indirim veya Paracık fırsatı ile sahip olmak için sizleri Beymen Club’lara ve Beymenclub.com'a bekliyoruz. Üstelik 7'ye varan taksitle!

İndirim kampanyası kapsamında, 16 Ocak - 28 Şubat 2018 tarihleri arasında Beymen Club ve Beymenclub.com'dan QNB Finansbank kartlarıyla QNB Finansbank POS’larından yapılacak  2017 Sonbahar/ Kış sezonu alışverişlerinde %60'a varan indirim veya Hopi'lilere tercih etmeleri durumunda %60'a varan Paracık kazanılacaktır.

Paracık ürünün indirimsiz fiyatı üzerinden kazanılır.

Kampanya; indirime yasaklı ürünlerde, toplu alımlarda, kozmetik, aksesuar, Hediye Kart/Gift Card alımlarında geçerli değildir.

Kampanya diğer indirim veya kampanyalarla birleştirilemez.

Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, fatura tutarı kadar iade makbuz fişi verilir veya aynı tutardaki ürünle değiştirilir. İade için fatura ile mağazalara gidilmesi gerekmektedir.

Hopi Paracık’lar 1 Paracık 1 TL değerinde kazanılır/kullanılır. Hopi işyerleri, ürünleri ve/veya kampanyaları itibariyle kazanım/kullanım için farklı değerler uygulanabilir, bazılarında geçerli olmayabilir. Hopi Paracık kurallarını değiştirebilir, uygulamayı sonlandırabilir. Paracık’lar takriben 24 saat içinde kullanılabilir hale gelir, en geç 1 yıl içinde kullanılmalıdır. Hopi'li alışverişte satın alınan ürün/hizmet iade edilir ya da değiştirilirse, kazanılan Paracık tutarı müşteriden geri alınır; bu işlem Hopi'linin yeterli Paracık bakiyesi varsa Paracık'larından, aksi durumda iade edilen ürün/hizmetin satış bedelinden mahsup edilerek yapılır. Uygulama indirimi-kullanımlarında iletişim ücreti dahil tüm bedeller ilgili anlaşmalarına göre kullanıcılara aittir.

1 Ocak - 31 Aralık 2018'e tarihleri arasında müşterinin talebi üzerine üye işyeri, kozmetik ve hediye kartı/çeki hariç 2 ve 7 arası taksitleri uygulayabilecektir.

Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden, ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme özelliklerinden yararlanılamaz.

ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler indirim ve taksit kampanyalarına dahil değildir.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

Beymen Club, Hopi ve QNB Finansbank kampanyayı değiştirme hakkını saklı tutar.

Beymen Club’ın tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Beymen Clun mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Beymen Club’dan satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Beymen Club’ın 444 4 700 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.