CardFinans’ınızla  Arçelik’te 12’ye varan taksit!

31 Ocak 2019’a kadar anlaşmalı Arçelik yetkili satıcılarında CardFinans bireysel kredi kartları veya Artı Paket’e dahil FixCard’lar ile QNB Finansbank POS’larından 300 TL-30.000 TL arası yapacağınız beyaz eşya alışverişlerinde 12’ye varan taksit fırsatı!

Kampanya kapsamında yapılacak 300 TL-30.000 TL tutar aralığındaki 2-10 arası taksitli beyaz eşya alışverişlerinde artı 2 taksit,  2 taksitli bilgisayar alışverişlerinde artı 2 taksit, 2 taksitli elektronik alışverişlerinde +1 taksit imkanı sunulacaktır. Sanal pos’lardan yapılan elektronik alışverişlerinde 3 taksit geçerlidir. Telekomünikasyon alışverişlerinde yasal mevzuat gereği taksit yapılmamaktadır.

Artı taksit üye iş yerinin uyguladığı taksit sayısı üzerine eklenecektir.

Artı Paket harici Fix Cardlar, banka kartları, ticari kredi kartları ve ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler artı taksit kampanyasına dahil değildir.

Fix Card Artı Paket üyesi olmak ve bilgi almak için: 0 850 222 0 900’ü arayabilirsiniz.  Fix Card “Artı Paket”  ücreti vergi dahil aylık 5 TL'dir ve her ay Fix Card'ınızdan tahsil edilir.

Üye marka taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilir.

Arçelik’in tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Arçelik’ten alınabilir. QNB Finansbank’ın bu  kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Arçelik’ten satın alınan ürünlerle ilgili Arçelik'in 444 0 888 numaralı telefon hattından bilgi alınabilir.

Bu kampanya sona ermiştir.