CardFinans

CardFinans bireysel kredi kartiniz ve Artı Pakete dahil CardFinans Fix ile 10-31 Ağustos 2018 tarihleri arasında adL mağazalarından tek seferde yapacağınız 350 TL ve uzeri ilk alisverisinize 50 TL indirim* firsati! Üstelik, 7'ye varan taksit!
*50 TL indirim, alisveris tarihinden sonra kesilecek ilk ekstreye yansıyacaktır. 

İndirim alisveriş tarihinden sonra kesilecek ilk ekstreye yansıyacaktır.

İndirim, sadece QNB Finansbank bireysel kredi kartları veya Artı Paket’e dahil CardFinans Fix ile QNB Finansbank POS’larından yapılacak online işlemlerde geçerli olup, mağazalarda geçerli değildir.

ParaPuan kullanılarak yapılan işlemler indirim ve taksit kampanyasına dahil değildir.

Kampanyadan, bir müşteri bir kez yararlanabilir ve en fazla 50 TL indirim kazanabilir.

İptal edilen işlemlerde verilen indirim de iptal edilecektir.

Taksit kampanyası kapsamında, 1 Mart - 31 Ağustos 2018 tarihleri arasında QNB Finansbank kartlarıyla QNB Finansbank POS’larından yapılacak alışverişlerde müşterinin talebi üzerine üye işyeri, kozmetik ve hediye kartı/çeki hariç 2 ve 3 taksite +4 taksit vererek 7 taksiti uygulayabilecektir.

Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

QNB Finansbank A.Ş. ve ADİL IŞIK HAZIR GİYİM SAN. VE TİC. A.Ş  kampanyaların koşul, süre ve kapsamını değiştirme hakkına sahiptir.

adL ve Love my body’nin tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi kendi mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında adL'den satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler adL'nin 444 3 235 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

Bu kampanya sona ermiştir.