CardFinans’ınız ile Mavibahçe Boyner Sports mağazasında %15 indirim ve 9 taksit!

CardFinans’ınız ile Mavibahçe Boyner Sports mağazasından 25 Ağustos-4 Eylül 2017 tarihleri arasında QNB Finansbank POS’larından yapacağınız tum ürün alisverişinizde QNB Finansbank tarafından SMS ile gönderilen tek kullanımlık şifreniz ile faydalanabileceğiniz anında geçerli size özel %15 İNDİRİM fırsatı! Üstelik, 31 Aralık 2017’ye kadar QNB Finansbank POS’larından yapacağınız kozmetik hariç alışverişlerinizde 9 taksit fırsatı!

İndirim kampanyası kapsamında, 25 Ağustos-4 Eylül 2017 tarihleri arasında Mavibahce Boyner Sports mağazasından QNB Finansbank kartlarıyla QNB Finansbank POS’larından yapacağınız tüm ürün alışverişine %15 indirimden yararlanılacaktır. 

İndirim kampanyasına dahil olmak için Boyner Anahtar kart kullanılması gerekmektedir.

İndirim kampanyasından bir kişi bir kez, QNB Finansbank tarafından gönderilen SMS’teki tek kullanımlık şifre ile yararlanabilecektir.

Kampanya, Kelebek işaretli ürünlerde, toplu alımlarda, Boyner Gift Card alımında geçerli değildir.

İptal edilen işlemlerde verilen indirim de iptal edilecektir.

Kampanya mevcut kampanya ve  indirimlere ek çalışacaktır.

31 Aralık 2017 tarihine kadar kozmetik ürünleri hariç alışverişlerde 9 taksit fırsatı sunulacaktır. Kampanya kapsamında, müşterinin talebi üzerine üye işyeri, 2 ve 9 arası taksitleri uygulayabilecektir.

ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler taksit ve indirim kampanyasına dahil değildir. 

Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme, bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. kampanya süresini değiştirme, kapsamını sınırlama ve/veya genişletme hakkını saklı tutar.

Boyner’in tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Boyner ve YKM mağazalarından alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Boyner’den satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Boyner’in  444 29 67 numaralı müşteri  hizmetleri hattına iletilebilir.        

Bu kampanya sona ermiştir.